I haven


For sådan et par by-piger som Ida og Eva er det dejligt en gang i mellem at komme ned i mormor og morfars store fine have og få lidt jord under neglene. Ida går meget op i de ting man kan tage ind fra haven og spise. Hvilket jo også er ret fascinerende. "Min mor tager dem bare ud af plastikken" havde Ida sagt til min mor, da de var ude at plukke en agurk i drivhuset...I går gravede Ida også selv nogle gulerødder op og har i dag fået nogle helt hjemmelavede gulerodsstave med i madkassen.


Eva er ikke helt bevidst om det med det spiselige endnu, men hun prøver sig frem og plukker lidt af hvad som helst hun støder på og putter det også gerne i munden, hvis hun ser sit snit til det.


Det er også nede ved mormor og morfar, at der er heste hos naboen og hvor vi kan følge med i gæssenes udvikling og se, hvor meget sul de får på kroppen inden den ene skal serveres for os til jul.Gåsen gav et gæstebud for grisene til jul. 
Grisene fik gåsehud da gåsen gav dem sul.

6 kommentarer

 1. Jamen det er da også små og store mirakler man kan hive op af jorden i sådan en have. Og helt fantastisk at man også kan få agurker med plastik på når drivhuseffekt ikke længere er leveringsdygtigt.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha Ja når ikke vi har egen urtehave eller drivhus, er det godt vi har Netto :)

   Slet
 2. Hvor ser det ud til at være en dejlig grund, I har, fyldt med dyr, grønt og skøn natur. Må jeg spørge hvilket kamera du bruger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nu i mine forældres have, men dejligt at kunne tage derned en gang i mellem, når vi nu selv bor i lejlighed.

   Billederne i dette indlæg har jeg bare taget med min iphone4 og lagt lidt filtre over i instagram på telefonen eller Pickmonkey på nettet. Ellers tager vi som regel billeder med vores canon Eos.

   Slet
 3. Hvor ser det dejligt ud - sikke en skøn ting at have en mormor og morfar der har køkkenhave, hvor man bliver taget med ud. Det er der nok mange børnefamilier, der har en drøm om.......
  Kunne ikke lade være med at grine lidt for mig selv med den sætning, din datter sagde...."min mor tager dem bare ud af plastikken".....hihi. Tak fordi du fik mig til at trække på smilebåndet:-)))))

  SvarSlet
 4. Ja det er skønt med en spiselig have.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet