Catfight!

Selvom Ida og Eva ofte er de sødeste og kærligste søstre over for hinanden, er de også en gang i mellem begyndt at skrue bissen lidt på. Eller Ida har kunne gøre det over for Eva i et stykke tid, men nu kan Eva forstå, når det sker og er så småt begyndt at kunne give lidt igen af samme skuffe. På en måde er det stadig lidt sødt, når de har deres små fights og uoverensstemmelser. Noget siger mig dog, at jeg nok skal nå at blive træt af det, med sådan 2 små bestemte damer under samme tag.


4 kommentarer

 1. Hehhe - Hvor er de søde. Eller altså..
  Eva ser vildt stolt ud på det sidste billede.
  Krabbe gør det også, men Skrubben fatter det ikke endnu. Han er dog begyndt at brokke sig højlydt hvis Krabbe stjæler legetøj fra ham:)

  SvarSlet
 2. hihihi - intet mindre end fantastisk:-) Jeg tror du har ret i at du godt kan blive træt af det på et tidspunkt, men det opvejes garanteret af alle de hyggelige stunder.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Ha, ha - det er jo skønt(!) og nyd du det så længe du kan ;-) -er slet ikke i tvivl om at hvis det fortsætter så skal du nok blive træt af det - men så længe de er i den størrelse der, så er det jo bare så sødt :-)

  SvarSlet
 4. He he, de er søde :-) Mine er fra feb09 og aug10 og lillebror er efterhånden også blevet habil til at give igen. Og i dén grad spille lillebror-kortet, når det er storebror der er ude med riven! I går var der en episode, hvor store skubber lille og lille bliver forskrækket og græder. Resten af dagen sagde lille "Marley kubber miiiig" med det mest triste ansigt han kunne præstere, hver gang noget gik ham imod. Meget, meget sødt og sikkert et godt billede på, hvad en udspekuleret lillebror kan udvikle af metoder i fremtiden!

  SvarSlet