Sommerudsalg

Der er godt gang i sommerudsalget rundt omkring og på min sviptur til byen den anden dag faldt jeg over lidt lækkert til mig selv (for en gangs skyld) til både 50% og 70% af prisen. Så kan de fleste vist være med. Og som belønning for at have gjort så gode billige fund gav jeg også mig selv lov til at købe én enkelt ting på ikke-udsalg - klar kvindelogik, ikk'?

Sagerne her er fra Saint Tropez og jeg synes det matcher hinanden så flot med leoprint, sand og koral/neon når det hænger der sammen inde i mit skab (og ja, det er leopard-tunikaen, der ikke var på udsalg, men den er super fin og koster 399,-).

3 kommentarer

 1. WauWW! Er skoene også Tropez?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte dem i hvert fald i deres butik. De hedder Mimic og er slet fashionista nok til at vide om det er deres eget mærke eller noget andet.

   Slet
 2. Det er også nemt at blive fristet med alle de udslagsvarer! Lækre køb:) Mimic Copenhagen hører ikke under Saint Tropez;)

  SvarSlet