One piece


Ida er vild med farven grøn, ting der er bløde og tøj der ikke strammer. En one piece dragt i grønt stræk velour var derfor et oplagt projekt for mig og min nye overlocker. Der står godt nok i opskriften (som jeg har fra Stof2000) at den er sværhedsgrad 'nem', men selv med en overlocker er sådan noget stræk velour altså noget utilregneligt noget at sy i.

Jeg har derfor måtte pille op et par gange, især omkring lynlåsen (som jeg så også kom til at købe som en delbar lynlås), og det er mega svært at gøre i det stof uden at komme til at lave små huller. Så den har kostet en del irritation og arbejdstimer, men så er tilfredsstillelsen også dét større, når den endelig er færdig og barnet begejstret for den.


Det er en str. 92-98 og passer lige præcis nu. Jeg har heldigvis også købt stof til en nummeret større og mon ikke den bliver lidt nemmere at sy, nu hvor jeg har været mønstret igennem en gang før?


12 kommentarer

 1. SEJT MIE. du trumfer på ny :)

  SvarSlet
 2. Årh hvor er hun skøn i den :D

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare flot og hvor ser hun dejlig ud din datter. :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin. Jeg synes størrelserne er mega store, eller er det bare mig?

  SvarSlet
 5. Så flot - og vild kær på den skønne model! :o)

  SvarSlet
 6. Det mønster har jeg også kæmpet med, synes måske ikke at sværhedsgraden er passende, jeg fandt den faktisk ret svær.
  Flot er den blevet.
  Kh Mia

  SvarSlet
 7. Den er godt nok flot lavet. Rigtig sød dragt!

  SvarSlet
 8. Nååååhhhh! Så sejt og cuuuute!

  SvarSlet
 9. Hvor er den fint! Har selv syet 2 af slagsen til mine egen piger. Havde også lidt begyndervanskeligheder med den første lynlås - men ved den anden gik det bare derudaf;-) Mine er syet i isoli, hvilket nok gør arbejdet noget lettere. God fornøjelse med den næste - den er supersjov at sy, når man først har fået styr på det én gang!
  God weekend
  Gitte
  www.duhrkoop.dk

  SvarSlet