Momse-sæt til EvaSammen med min sprit-nye overlocker har jeg virkelig fået produceret noget sommertøj til mine piger de sidste par dage. Blandt andet er det blevet til dette lille sommer-sæt til Eva. Det er en lille bevinget tunika og et par bloomers med ribkant i stedet for fast linning. Meget luftigt, blødt løst og behageligt til sommervarmen (!?).Der er lidt momse-mor over sådan et hel-matchende sæt synes jeg, men ikke desto mindre synes jeg det er blevet utrolig sødt - momser er jo også søde ikk'? Desuden kan delene sagtens bruges hver for sig, når humøret er til det.

17 kommentarer

 1. Super fint lille sæt. Hvilken overlock har du mon anskaffet - jeg er selv på vej til at købe og er lidt nysgerrig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg har fået en Bernina 800 dl. Jeg har kun haft den i en uge, men har fået prøvet den lidt af og den virker rigtig god. Jeg fik ingen undervisning og kendte slet ikke til overlockere i forvejen, men synes stadig den er til at gå til uden de store problemer.

   Slet
 2. Ej hvor er det sødt, og tillykke med overlockeren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er skønt med sådan en maskine :)

   Slet
 3. Hvor er det bedårende! Åh hvor jeg dog også ønsker mig en overlocker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det kan jeg godt forstå, det er altså ret lækkert :)

   Slet
 4. hvor er det fint, mormor eller ej

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt mormor i ny og næ tager ingen vist skade af ;)

   Slet
 5. Det er simpelthen bare så sødt, skøn farve =)
  Uhh...ja jeg vil også have en overlocker!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er virkelig en lækker farve, har også kommet til at købe en del af den :)

   Slet
 6. Hvor er det fint. Det skal nok blive brugt igennem sommeren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også - om ikke andet så med en langærmet body og strømpebukser under ;)

   Slet
 7. Jeg synes det er rigtig sødt, hvor er det smukke stof fra? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Stoffet er fra Stof & Stil.

   Slet
 8. Hold nu op hvor er det flot lavet! Ikke at jeg aner hvad det er sådan en overlocker gør - men det lyder som om den var vigtig. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja sådan havde jeg det også, før jeg selv fik min. Ved ikke hvor vigtig den var til lige denne type tøj, men den gør i hvert fald nogle ting en del hurtigere. Det er lidt symaskine luksus :)

   Slet
 9. Hej Mie!
  Jeg har netop postet et indlæg på min blog, med en pude jeg har syet, hvor jeg har linket til din fine DIY med hvordan lave sekskanter : ) Du er velkommen at kigge, og tak for din fine DIY! : )

  Kh Marthe, Norge

  SvarSlet