Knuthenborg Safaripark

I vores ferie var vi en tur i Knuthenborg Safaripark. På trods af jeg selv kommer fra derne'a, så er det utrolig lang tid siden jeg sidst har besøgt parken. Ikke siden jeg gik i 8.-9. klasse tror jeg, og det er jo efterhånden ved at være en del år siden må jeg nok erkende. Og der er virkelig sket meget med stedet siden.


Man tøffer stadig rundt i sin egen bil og kan være mere eller mindre heldig ift. hvor mange og hvilke dyr man får spottet og hvor tæt på de kommer. Vi var ret heldige i Tigerparken og så op til flere tigre, hvor af den ene spankulerede lige forbi vores bil. Meget fascinerende (og var egentlig glad for at det først var dagen efter, at vi hørte om den stakkels mand, der blev dræbt af tigrene i Zoo).Vi fik også godt udsyn til de flotte og majestætiske giraffer. Dem er der altså noget helt særligt over og af alle savannens dyr er det klart mit yndlings.

 

Der er mange gode ting ved at besøge en forlystelse, hvor man kører rundt i egen bil:
  • Man kan tage sig en lur undervejs 
  • Man kan have mange ting med
  • Man kan lade børn sidde u-fastspændte og sågar bag rettet
  • Man har et sted at søge læ, når regnen pisker nedNår ikke det regner kan man gøre holdt og spise lidt mad i det smukke landskab.

Vejret holdt heldigvis tørt på hele den sidste del af vores tur, og vi sluttede af i Småland, der er et kæmpe lege- (og spise is)område og det sted i hele parken der har ændret sig mest siden jeg sidst har været der. Og absolut kun til det bedre. Faktisk er legepladsområdet nærmest hele turen værd i sig selv - hvis man altså har børn med. Ida og mormor kastede sig frygtløse ud i alle forhindringerne, mens vi andre forsøgte at følge med fra landjorden så godt vi kunne, med Eva, tasker og kamera på slæb.


Ingen kommentarer