Grøn nederdel til Ida
Min seneste store produktivitet foran symaskinerne (bemærk flertalsformen, nu hvor der er kommet en overlocker til maskinparken) har også resulteret i lidt nye eksperimenter. Denne grønne stjernenederdel til Ida er en helsol med ribkant foroven. Det eksperimenterende er, at jeg har syet en runde med smock forneden. Dermed har den fået en lidt ballon-nederdels effekt. Synes det ser meget fint ud og det fungerer også på, hvilket jeg var lidt spændt på da jeg lavede den. Men den falder fint og der er stadig rige bevægelsesmuligheder (kan jeg godt skrive under på, da Ida har tumlet rundt i den, hele dagen i dag). Jeg har også lavet det på en halvsol nederdel i str. 86, men den  har jeg ikke fået afprøvet på et barn endnu, så ved ikke endnu om det kan fungere.

13 kommentarer

 1. Hej Mie!
  Hvor er den blevet fin! Smart med den rynkede kant, som giver lidt ballong-effekt! : ) Har du forresten set, at jeg har linket til din side via mit indlæg i dag? : )

  Dejlig aften til dig!

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak har set indlægget og tak for linket :)

   Slet
 2. Den ser super fin ud :-) Mon man kan få lov at se den på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg prøvede at få lov at fotograferer hende da hun havde de på, men uden held. Prøver igen næste gang den er i brug.

   Slet
 3. Super fin nederdel og tak for dit svar i forgående indlæg. Bernina 800 er den de fleste har anbefalet, så nu er jeg ved at være afklaret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Det var også det næsten alle anbefalede til mig, så tror det er et rimeligt sikkert køb.

   Slet
 4. Hvor er den super fin! :) Vil gerne vide om den halve sol virker også og gerne se et billede med model ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja jeg må prøve at få taget billede næste gang den er i brug. Tilgengæld har jeg fået billeder af lillesøster i den mindre model - de kommer i et indlæg for sig lige om lidt.

   Slet
 5. Hvor skægt. Jeg har lige syet shorts i stof magen til:-) De kan ses på sikkeladetus.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. hvor er den flot, fedt stof og fede detaljer med smocken og den stribede rib:)

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin. Lækker lækker stof i lækker farve.

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare fin, er helt vildt med stoffet og ballon faconen! Ej hvor du sej til det, vildt imponeret :-)

  SvarSlet
 9. Det er en rigtig god idé! Jeg prøvede at lave balloneffekt på en halv sol i str. 62 ved at lave et kortere foer - ikke særlig vellykket, men det blev meget bedre, da vi nåede op i de større størrelser:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet