Tanker om sommergarderoben

Hvis jeg nu tager lidt solskinslir på armene, mon så ikke det kan tvinge lidt mere sommer frem?
Jeg kigger på og tænker en del over kommende sommer-otufits, for ja, her om lidt og højest om et par uger bliver det altså varmt og og så er det med at være klar med de luftige gevandter. Jeg har både tanker om ting, der skal købes og tøj jeg vil forsøge at sy til mig selv. Det med at sy tøj til mig selv, er ikke noget jeg har gjort det så meget i, men mine chinos havde jeg meget godt held med sidste år, så dem skal jeg have mig et par eller 2 mere af i år.


Det ene par skal helt sikkert være i det her Ellie Ruth Libertyprint:

Billedet er lånt fra Malika & Rosa.
Derudover får jeg jo en overlocker inden for dørene her en af de nærmeste dage og jeg påtænker, at et af mine første projekter skal være en jersey maxi nederdel i stil med denne herunder. Umiddelbart, synes jeg den ser simpel nok ud at lave, men der skal nok være noget tricky ved det - specielt det med at få parret striberne så pænt som de er på modellen her.

Billede er lånt her fra.Mens vi venter på både det varme sommervejr og den kommende badeferie, kan man jo passende lave aftensmad med badevinger på. Vi glæder os nemlig pænt meget til at komme på sommerferie.

3 kommentarer

 1. Er rigtig glad fordi jeg lige kom forbi din blog, hvor er den hyggelig og imødekommende! Glæder mig vildt til at følge med, vildt fedt mønster, er helt skudt i det! Rigtig dejlig aften!

  SvarSlet
 2. Så lækre ting du laver og hyggelig blog :-)

  Mht striber, der passer: "Some of you have asked how I get both legs to match up perfectly at the crotch. It’s all in the cutting! And it’s not hard. Make sure–as you cut through a double-layer of fabric–that both fabric sides are lined up and match up."

  Sakset fra: http://www.danamadeit.com/2008/07/tutorial-kid-pants-with-pockets.html ca halvvejs nede. Og det løser faktisk udfordringen :-)

  SvarSlet
 3. Ha ha hvor ser det dejligt ud at lave aftensmad med badevinger på! Her glæder vi os også meget til sommeren kommer. Den må meget gerne komme snart, da vi på fredag skal på campingferie. Dog ser det ikke lovende ud, så jeg forestiller mig en masse feriebilleder med regnfrakker på. Faaaaantastic. ;)

  SvarSlet