Op i gear!

Oven på alt det lagkage er det vist godt at få rørt sig lidt. Jeg er begyndt at løbe igen for et par måneder siden, sådan fast og med fremgang. Det føles virkelig godt. Ikke kun fordi jeg gerne vil tabe mig, men jeg kan faktisk mærke min krop får det godt af det. Den er så småt ved at komme op i gear igen, efter en del års forsømmelse. Og jeg er nu nået til et punkt, hvor jeg nyder mine løbeture så meget, at jeg savner det, hvis der går for lang tid mellem mine ture. Noget jeg ellers tidligere ikke havde troet skulle overgå mig. Nu er jeg så endelig også begyndt at kunne se det på både vægten og tøjet og det er virkelig en ekstra stor motivationsfaktor.


Jeg er dog ikke (og bliver det nok heller aldrig) den hurtigste løber på stierne og jeg synes stadig, at 5 km er en rigeligt lang tur! Så er spændt på mig selv og mine bens kunnen på mandag, hvor jeg skal løbe Amager Strandpark rundt til Alt for Damernes kvindeløb. Jeg skal løbe med noget af min familie og heldigvis har vi alle mere fokus på hyggen end på resultaterne.


Noget andet der er kommet godt op i gear er min iPhone. Jeg er netop blevet lykkeligt opgraderet fra en 3'er til en 4'er. Oh la, hvor er det bare lækkert! Nu kan jeg fx tage billeder på min løbetur uden at skulle lukke min Endomondo app ned først. En funktion der blev flittigt afprøvet på min sidste tur.

Hvad mon voksne mennesker brugte al deres (fri?)tid (og penge) på før der fandtes gadgets?

14 kommentarer

 1. Selv ikke hvis jeg opgraderede min 3'er til en 4'er, ville det kunne få mig til at løbe :D
  Det er mit indtryk, at, især mænd, altid har fundet veje til at bruge penge på elektronik o.lign., nu er der bare endnu flere forskellige gadgets at købe :)
  God tur Ü

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja noget skal der lidt mere end udstyr til at få en igang med :)

   Slet
 2. Jeg er også blevet vild med løb, så kan følge dig : ) Er nu afsted min 3 x 5 km om ugen. Har også musik i ørerne og mobil der måler tur, hastighed og kalorier forbrændte. Fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det føles skønt at være inde i en go stime. Og det med måleudstyr ol. er altså bare ekstra fedt at have med og jeg tror også det er lidt af det, der holder min motivation oppe, at jeg se mine fremskridt sort på hvidt.

   Slet
 3. Hvor er det sejt...
  Har netop skrevet om mine søvnproblemer og har selv tænkt, at lidt mere motion kunne være en god løsning. Og jeg har en 4´er :)

  Såååå.... måske sku´ man....

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er der da ikke noget der holder dig tilbage ;) Er sikker på det også er godt mod søvnproblemer.

   Slet
 4. Sejt gået.. Har selv store planer om at prøve det der løb, men det er som om det aldrig bliver til noget.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender det godt, sådan har jeg haft det i mange år...Men et ben foran det andet og så godt med selv-tvang de første mange gange og så er man i gang :)

   Slet
 5. Hi Mie! =)
  I love your blog and your photos =)
  Kisses!

  SvarSlet
 6. Løb er bare det bedste. Engang (2008) løb jeg et maraton, efter det var jeg træt af at løbe. Wupti så gik der lige fire år og man fik en datter. Nu 3 måneder efter hendes ankomst kan jeg mærke løbeskoene kalder. Jeg har været på min første tur, og det var skøønt. Go tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Respekt for at have løbet et marathon. Det kommer jeg med garanti ALDRIG til at gøre, ikke en gang et halvt. Satser på at komme op på en 10-kilometer, men så kan min udholdenhed vist heller ikke strækkes mere. Dejligt du også er kommet i gang igen efter fødslen - det kan være svært.

   Slet
 7. Stærkt gået med løbet :) Jeg står selv, og skal til at komme igen gang efter barsel, og er helt og adeles faldet ned på det absolutte bundniveau. Jeg starter med et program for nybegyndere på 5 km. Så håber jeg at jeg kan løbe 5 km efter sommeren. Og hvis jeg er heldig lidt mere. Jeg bruger forresten 'Endomondo' (et løbeprogram) på iPhonen. Det kan varmt anbefales hvis du ikke allerede har det :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, jep, det er lige præcis den app jeg også bruger. Har prøvet nogle andre, men den her er absolut den bedste. Det der barsel er bare ikke godt for ens kondition, form og figur er min erfaring. Og eftersom jeg har holdt 2 nærmest lige i træk, er det en noget sølle figur jeg efterhånden gør mig. Men det er jeg jo så ved at ændre på nu :) Håber også du kommer godt i gang igen.

   Slet