Nyt liv i stuen #2: Sofapuder

I mit lille make-over-af-stuen-projekt kan jeg nu sætte flueben ud for punktet sofapuder. Et par puder er blevet helt udskiftet og resten har bare fået nyt betræk. Jeg har selv syet alle betrækkene og stofferne er fra enten Stof og Stil eller Stof2000.Alt i alt synes jeg det har givet et godt pift i stuen og ikke mindst et godt skridt væk fra, hvad vi havde før, som jeg var blevet så træt af at se på.


Den grønne pude med de små hvide stjerner ved jeg ikke om jeg synes passer så godt ind i samlingen. Måske skal jeg bare vende mig til den eller måske syer jeg snart noget nyt betræk? For nu får den i hvert fald lov at blive.

14 kommentarer

 1. Det ser vildt godt ud! Jeg kan rigtig godt lide den med de grønne stjerner :-)
  Kh Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg har også hele tiden været vild med det grønne stof, det var først da den kom ind som pude, jeg blev i tvivl. Men nu er den vist ved at være "groet til" derinde. Så den får lov at blive :)

   Slet
 2. De er vildt fine, hvor ser det godt ud. Synes de godt sammen,. Jeg synes det er vildt fedt, når man lige får presset noget uventet ind i billedet, så den grønne pude er super! Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var også det der var tanken med den grønne, men den skulle lige gro lidt på mig irl. Nu er jeg glad for kombinationen all over :)

   Slet
 3. Jeg kan slet ikke huske hvad du havde før ? Retro? Men jeg kan ret godt lide de store stjerner :-)
  Kh Emma

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de store stjerner er skønne - dem måtte jeg også have på to puder :) Før havde vi nogle råhvide med lilla/naturfarvet tryk fra by Fribert og nogle lilla ensfarvede.

   Slet
 4. Hej Mie!
  Sikke fine puder du har syet. Det er dejligt med lidt nyt at se på hjemme hos en selv, og dejligt, når man kan krydse af på To do-listen! : )

  Ønsker dig en flot sommer!

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja det er virkelig dejligt, når man selv kan gøre lidt ved det -så er det jo også nemt at ombestemme sig igen og sy noget andet i stedet. Også go' sommer til dig :)

   Slet
 5. Det ser da super godt ud! Den grønne må du ikke fjerne, den binder det hele sammen.

  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Er også blevet helt glad for den grønne nu, så den ryger ingen vegne forløbigt :)

   Slet
 6. det ser så fint ud og den grønne må du endelig lade stå!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - og den får også lov at blive nu :)

   Slet
 7. Hejsan Mie
  Det ser godt ud, men hvor har du handlat de stof med blomster på.Og hvad vil du ha betalt for en patchwork bold ?
  Ha en god dag.
  Hilseen fra rosagron.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det blomstrede stof er fra Stof2000 og er babyfløjl. Jeg tager 65 kr for boldene inkl. porto til Dk.

   Slet