Nyt liv i stuen #1: StueplanterDer har i noget tid været noget, der ikke rigtig spillede for mig i vores stue, uden jeg helt har kunne sætte fingeren på, hvad det var. Jeg tænkte lidt mere over det, da jeg skrev dette indlæg. Og måske fordi vi har fået pudset vinduer siden, kan jeg nu se, hvad jeg gerne vil lave om på og i hvilken retning jeg vil. Det er ikke fordi jeg synes vi mangler en stilmæssig rød tråd i vores stue, jeg er bare blevet træt af at se på den tråd vi har. Det er hvid, grå og naturfarver og så lidt lilla. Der skal lidt mere varme ind og så skal farveskalaen spænde lidt bredere, men dog inden for en grænse, der ikke får manden til at se sort...


Jeg er startet i vindueskarmene og vores stueplanter. For at være helt ærlig, så er jeg nemlig p**** træt af orkideer! Vi har dem alle vegne. Orkideer i ler- og keramikpotter, med og uden blomster og med deres halvvisne rødder stikkende ud alle steder... I går fik jeg nok. Fjernede dem alle, købte nye planter og lidt nye potter og fik omplantet og omrokeret og bliver nu helt glad vær gang jeg kigger mig omkring i stuen.Næste skridt i stueprojektet er at få syet nyt betræk til vores sofapuder og fundet noget kunst af en art til vores bare plet på væggen. Hvilket virkelig er noget af en udfordring. Hvis du ligger inde med et godt link til plakatkunst el. modtages det meget gerne.

PS: Da jeg fik samlet og talt alle orkideerne viste det sig, at vi har intet mindre end 11 i alt, så der er måske ikke så meget at sige til, at jeg trængte til noget variation. Jeg regner med at beholde en enkelt eller 2 og tager så resten med på loppemarked på lørdag (d. 23. juni 2012 kl. 9-15 bag Frederiksberg Rådhus, stand nr. 11). Måske der komme nogle forbi, der ikke er blevet helt lige så træt af dem som jeg er og som gerne vil købe et par stykker for meget billige penge?

4 kommentarer

 1. Jeg lavede samme omrokering imin stue for blot 14 dage siden. Ud med alle orkideerne! Jeg var også blevet så træt af dem, men der er ikke kommet så meget nyt ind, for der kommer SÅ meget sol ind i vores stue at det er som et drivhus, og der ikke mange blomster der kan overleve der om sommeren, men den vanden jeg formår at nå.. Så der er kommet friske blomster på spisebordet på skift i stedet :-)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også bare dejligt med friske blomster. Det ville jeg gerne være bedre til at have herhjemme.

   Slet
 2. Hejsa

  Jeg har selv siddet og kigget efter noget til mine kedelige hvide vægge, så du kan da lige få det jeg har siddet og kigget på :)

  Malerier: http://linesdegn.blogspot.dk/2012/05/kunst.html

  Jeg er også ret vild med den her plakat: http://www.aros.dk/besoeg-aros/aros-shop/produkt/plakater/lars-arrhenius%2c-a-aa/c-23/c-72/p-144

  Det er forresten en superfed blog du har og jeg er ret vild med dine kreative ting :) Jeg henter en del inspiration herfra :)

  Hilsen
  Line
  /linesdegn.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak for links, det er jo med at få inspiration hvor man kan :)

   Slet