Lak på hjernen


Jeg er blevet en lille smule mere afhængig af neglelak for tiden end jeg plejer at være og har efter et godt tip fra Shina fået fyldt mit lager godt og grundigt op (har lidt svært ved at styre min samler-mani). Tror det er noget med det store farverige udvalg og at det er en mode-accessorie, der ikke er afhængigt af, hvor meget (ekstra) man har på sidebenene. Så ligesom sko og tasker, kan man altid passe sin neglelak. Desuden er jeg blevet bedre til at lægge lakken på mig selv (det kommer ligesom med øvelsen) og så har jeg fundet et mærke som jeg synes har nogle fantastiske farver, er nem at lægge på og som holder lidt længere end fx de Chanel-lakker jeg ellers plejer at bruge. Du kan nok ud fra billederne gætte, hvad der er mit nye yndlingsmærke inden for neglelak.


Ida er også glad for at få farve på neglene, men hun kommer meget let til at spise det på pege- og langefinger, så vi holder det primær til hendes tæer. Her i anledningen af hendes fødselsdag fik hun dog lov at få på fingrene og se bare, hvor fint hun sidder og passer på ikke at røre ved noget med neglene ind til lakken er tør, men stadig synes hun skal sidde og holde den blomst hun havde plukket på vej hjem. Man har vel sans for detaljerne?


PS: Det er lige her, at du kan få Essie til 48 kr. frem til d. 6. juni 2012.

11 kommentarer

 1. Tak for tippet Mie, jeg har straks bestilt 4 nye farver :)

  SvarSlet
 2. Eeeeeelsker også Essie neglelakker, og har efterhånden overtaget hele den ene hylde i skabet på badeværelset, til mine farverige små flasker :o)

  SvarSlet
 3. Samme her, men heldigvis er de jo også dekorative at se på når de bare står på hylden. Så får lidt ekstra glæde af dem 

  SvarSlet
 4. Uhh ha da, dejligt at se, at jeg ikke er den eneste med lak på hjernen. Det er som om man liiiige kan bruge en ekstra. Den er jo slet ikke magen til de mange, man har i forvejen.

  Kh. Mette aka http://lillelyn.blogspot.dk/ - vær meget velkommen til at kigge forbi.

  SvarSlet
 5. Tak for tippet - er dog ikke helt sikker på at manden i huset er af samme mening;) Til gengæld har jeg en søn (der også lige er blevet 3) der eeeelsker neglelak, så han bliver helt sikkert henrykt.

  SvarSlet
 6. Tak for tippet, så fik jeg da vist også lidt forsynet mig :) Så glæder jeg mig til at få sommerglade tæer :)

  SvarSlet
 7. Uh ja :) Masser af neglelak, det er dejligt.

  Vil lige fortælle at man herinde: http://nicehair.dk/k/ovrige/neglelak.html?dir=asc&order=price&p=1

  Kan få de skønne Essie'r til mellem 39 og 79, hvis man efter den 6. juni skulle have lyst til flere farver :)

  SvarSlet
 8. If you are like me and love garlic, you are already too late.
  Due to the popularity of organic gardening, organic potting soil and compost are available at most garden centers.

  Wood can be used as long as it's not treated with chemicals.

  Also visit my web site :: calk

  SvarSlet
 9. Generally speaking, there are several main techniques made use of by
  data mining
  software: clustering, distinction, regression and association approaches.
  Jundee brought up US$400 million of gold property alone, while Bronzewing, at this time owned
  by Navigator Strategies Ltd. This is still faster than dropping your entire inventory.

  SvarSlet