Kom til loppemarked i morgen!

Har lige proppet vores lille bil med loppe-sager og gør nu de sidste ting klar til store-loppemarkeds-dag i morgen. Uh, hvor jeg glæder mig. Det er:

Lørdag d. 23. juni 2012 kl. 9-15 bag Frederiksberg Rådhus.Jeg har en bod sammen med nogle af mine veninder og jeg tør godt love, at du virkelig kan komme til at gøre dig et godt køb, hvis du kommer forbi vores bod i morgen. Jeg har bl.a. syet patchworkbolde og nøglesnore, hæklet aber og sorteret børnetøj og sælger det jeg på nuværende tidspunkt kan nænne at skille mig af med, men det betyder ikke, at der ikke er guldstykker i blandt. Derudover har jeg en hulens masse legetøj med, kogebøger og lidt andre sager vi ikke længere bruger herhjemme.

Mine veninder bidrager med alt fra børnetøj, antikt fuglebur, madam blå-sager, lækkert tøj, tasker og en enkelt vintage mannequin-dukke. Og så er vi simpelthen så søde og sjove og har med garanti markedets hyggeligste bod, så kom endelig forbi og hils på.

Vi har stadeplads nr. 11, der er den første bod fra Rådhuset langs med Smallegade.Jeg håber vejret er med os og der kommer rigtig mange forbi, og skulle der være nogle af jer bloglæsere i blandt, håber jeg I kommer hen og siger hej.

Og fik jeg nævnt at jeg i dagens anledning sælger mine hæklede aber til den helt særlige markedspris på 100 kr. pr. stk.?

11 kommentarer

 1. Ønsker dig et rigtig godt marked OG godt vejr

  SvarSlet
 2. Ej hvorfor bor man dog ikke i Kbh:-( Jeg kan ellers spotte noget Hollys som jeg er på jagt efter. Og en abe suk, 100 kr er da alt for billigt!

  SvarSlet
 3. Åh, hvis vejret viser sig fra den gode side, så måske! ;)

  SvarSlet
 4. Håber vejret er godt så kigger jeg forbi.

  SvarSlet
 5. Der er lidt langt til Frederiksberg... det ser ellers fristende ud!

  SvarSlet
 6. Den der Hollys trøje med flæser er så fin... Sig endelig til hvis du har flere af den slags du il af med, så køber jeg gerne :-)
  Kh Annie

  SvarSlet
 7. Ønsker Jer et rigtig godt salg! Det ser ud til at du har super fine varer med. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 8. Øv øv, hvorfor flyttede man da fra København/Frederiksberg :-/

  Der er lidt langt for mig nu, ellers var jeg bestemt kommet forbi :)

  Håber i får en rigtig dejlig dag!

  SvarSlet
 9. Fine ting!
  Hvis du har noget tilbage, kunne du overveje at sælge her på bloggen :-)
  Gerne noget pigetøj...

  SvarSlet
 10. HVad koster sådan en turkis abekat - skal til barnedåb på søndag og den ville være en skønt indput..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har desværre ikke flere tilbage.

   Slet