Hello...Jeg har meget længe syntes, at H&M's langvarige overeksponering af den stakkels lille japanske Kitty er milevidt fra min børnetøjsstil. Det har ærlig talt hængt mig ud af halsen, at de har klistret det kattehoved på stort set alt basistøj til små piger. Nu virker det dog endelig som om den trend er en smule på retur. Man kan dog stadig finde Kitty på meget af tøjet, men i den udgave som jeg fandt på en t-shirt i H&M i dag, vil jeg næsten påstå, at jeg selv ville gå med den, hvis den fandtes i voksenstørrelse.


3 kommentarer

 1. Hvor kan jeg godt forstå dig! Både at H&M's Hello Kitty normalt hænger dig ud af halsen, men virkelig også hvorfor du gerne ville have netop denne T-shirt i voksenstørrelse. Den er da absolut SKØN!

  SvarSlet
 2. Åh ja, den er sød!

  Jeg elsker dog Hello Kitty- er vokset op med den skønne kat! ;)

  SvarSlet
 3. thi hi
  jeg har også købt den i weekenden til min datter, selvom vi (jeg) ellers IKKE er til Kitty, men den her t-shirt er bare så fiiiiiiin....

  SvarSlet