Bits & Pieces uge 23

#Eva fik til sin store fornøjelse en gyngetur af Ida #Jeg fik afprøvet, om jeg synes jeg kan gå med blå neglelak - det synes jeg godt jeg kan #Ida fik en hvid iPad for sine fødselsdagspenge (ja, hvem der bare blev 3) #I ren misundelse fik jeg en ny iPhone #Mødte et spejl på min løbetur
#Tilbragte Grundlovs(fri)dagen med mine veninder og deres børn, der også transporteres rundt på Bugaboos - vi blev enige om, at vi burde være sponsoreret #Jeg har syet en ny keyhanger til mig selv i ugleprintet Liberty og neonbånd #Ida og Eva kan nu bytte rundt, så Ida er i klapvognen og Eva står på søskendebrættet (dog kun på korte strækninger)


#På vej hjem fra dejlig sommerfest i børnehaven #Bedsteveninden, der er flyttet til Jylland kom på besøg til sommerfesten - det var sand gensynsglæde #Sommerhattene blev fundet frem igen og luftet i Frederiksberg Have

#Tidsoptimering: spiser is og forbrænder den samtidigt (sådan næsten da og med lidt god vilje) ved at skubbe vogn + oppakning + 2 børn opad bakken i Frederiksberg Have #Putte-Eva #Jeg er inde i en hækle-periode og laver lige nu aber til salg

8 kommentarer

 1. Fin blå neglelak, hvor er den fra? Jeg ønsker mig også en i-pad, kender rigtig mange med små børn, der er superglade for den. Måske jeg skulle investere i en til Kröte i halvårs-gave ;)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Neglelakken er fra Essie og hedder Lapis of luxury. Ida er også meget glad for sin iPad. Måske jeg også en dag får lov at lege lidt med den;)

   Slet
 2. Første gang jeg er inde på din blog, men hvor er den fin - jeg har straks tilmeldt mig som fast læser. :)
  Herhjemme er sønnen (2år) også helt vild med Ipad - der findes heldigvis rigtig mange gode "børnespil" til. :)
  Mvh Susan (Rosas Univers)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til :) Det ser også ud til at ipaden er en god investering for Ida. Og ja der er virkelig mange gode børnespil og Ida har forbløffende hurtigt lært at håndtere sådan en.

   Slet
 3. Det ser ud som en rigtig dejlig uge!

  Jeg synes din blog er super hyggelig at læse :)

  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, det er også det der er målet med min blog :)

   Slet
 4. Dejlige billeder....det er et par smukke tøser du har:-)
  Og nu hvor du er inde i en hækle periode, ku du så ik lige køre til Randers og lære mig det???? :-) :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak Malene. Ha ha Randers er vist lige lagt nok væk ift. hvad min hækleundervisning rækker til :)

   Slet