Årets bedste loppemarked!

Det var intet mindre årets bedste loppemarked, der blev afholdt bag Frederiksberg Rådhus - i hvert fald, hvis man var forbi vores bod. Vi havde fyldt den med de lækreste varer og de lækreste kræmmer-tøser og i kombination med en masse solskin gav det et rigtig godt salg. Faktisk så godt, at jeg nærmest gjorde rent bord, så de af jer der har spurgt til, om jeg sælger resterne på min blog, må jeg desværre skuffe i denne omgang. Jeg har et par enkelte bolde tilbage som jeg måske ligger til salg her på bloggen ellers er lagret blevet tømt. Hvilket er rigtig dejligt.


Vi havde det så hyggeligt, så vi kommer helt sikkert igen til næste år. Til den tid har man jo nok også fået skrabet lidt sammen igen til at sælge ud af.

2 kommentarer

  1. Hold da op nogle fine ting I ville af med, håber I fik solgt hele butikken. Fine keyhangers, er helt vild med stofferne! Ha en herlig søndag

    SvarSlet
  2. Hvor dejligt, at det gik så godt:o)
    Kommer jo helt til at savne vores tid på Frederiksberg. Elsker simpelthen det sted!

    SvarSlet