Vindere af Natursutten


Så har jeg fået udtrukket de 3 heldige vindere af 2 valgfrie sutter fra Natursutten ved hjælp af Random.org.

Første nummer udtrukket er:

Som er Cecilia

Andet nummer udtrukket er:
Som er Helle Jacobsen

Tredje og sidste vindernummer blev:

Som er Lene/soegaard

Tillykke til jer alle 3! Jeg håber I og suttebrugerne bliver lige så glade for sutterne som vi er. Hvis I vil være søde at sende mig en mail på pralerier@gmail.com med jeres adresse og de 2 typer sutter i ønsker at få tilsendt, så skal jeg sørge for det sker. I kan se alle de forskellige sutter her.

3 kommentarer

  1. Jubii...Jeg vinder skisme da ellers aldrig noget! Glæder mig SÅ meget til at bruge dem til min kommende august baby :o) Sender straks mail...

    SvarSlet
  2. Rigtigt mange gange tillykke til vinderne.

    SvarSlet
  3. Jamen det er jo mig, iiih altså. Jeg ved lige hvem jeg skal glæde med de sutter :0)

    SvarSlet