Om candyfloss


Lis nævnte det en gang - det der med at candyfloss'e på sin blog. Altså måske at fremstille sine børn lidt sødere, sit hjem lidt pænere og sin mave lidt fladere end hvad egentlig er den helt sande virkelighed. Om det er i orden at gøre, det bestemmer man jo selv og jeg tænker det handler meget om, hvad man har brug for at bruge sin blog til.

Da jeg startede med at blogge, tænkte jeg ikke så meget over overordnede linjer for min blog. Men nu hvor jeg har blogget et godt stykke tid og ligeledes har læst utrolig mange blogs har jeg efterhånden gjort mig en del tanker om mit eget bloggeri. Og jeg må sige det som det er - jeg candyfloss'er. Men det er ud fra filosofien "fake it till you make it". Dog sniger der sig da også en bussemand og sure tæer ind i ny og næ - helt unuanceret er jeg jo heller ikke, men det er med måde og kun ting og situationer jeg også kan holde ud at se tilbage på om et halvt eller helt år, når jeg sidder og "zapper" rundt på bloggen. For nylig hørte jeg om en retning inden for psykologisk behandling, der handler om, at man fortæller historien om sit eget liv sådan som man gerne vil høre den. Det gav mening for mig og det er i høj grad min livsfilosofi og det bliver også afspejlet her på bloggen.

Med alle disse tanker, jeg nu har fået sat ord på, var det også tid til at udtrykke det på bloggen i form af mine nye header. Jeg er blevet ret glad for den, både fordi fornyelsen er godt og fordi jeg nu synes den afspejler mine tanker om bloggen godt. Hvad synes du?16 kommentarer

 1. Jeg tænker, at din blog altid er meget ærlig. Og at lysten til candyfloss ligger hos alle. Og at det er positiv tænkning at udføre det. Alt med måde, selvfølgelig. Det synes jeg du evner på en æstetisk, inspirerende og ærlig facon.
  Lækker header også;)

  Kram
  Lis

  SvarSlet
 2. Fed header. Jeg gad godt have en fed header men er en klods til at finde ud af det..! Nå, men du skal da skrive alt som du synes det:) Ærligt eller ej er lige meget(for mig i hvert fald, bare det er underholdende og det er det:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. først: lækker header!:-)

  og så til det med candyfloss: jeg tror ikke jeg kan finde ud af det.. Mine børn eller mit hjem ser bare aldrig pænt nok ud til at ta candyflossede billeder?! - om jeg så gjorde rent og ryddede op fra 6 morgen til midnat ville der aldrig blive så pænt som de skønne hjem man ser på forskellige blogs jeg elsker at følge.. og mine børns tøj passer aldrig sammen, måske har de marmelade i mundvigen eller har ikke fået børstet hår...
  Men det er okay... jeg har accepteret at hvis der skal laves indlæg om hjem og børn - ja så blir det ikke småfolk-klædte unger siddende med skinnende hvide tænder på et lager af smukke HAY-puder..
  Jeg er hjemmegående husmor til 4 for faen?!;-)

  .. men jeg vil eeeeelske den dag det lykkes for mig, og nyder at kigge med hos dem det lykkes for!!:-)

  tak for godt indlæg

  knus M

  SvarSlet
 4. Jeg synes, at det er meget ærligt - og på sin vis også prisværdigt - at du så eksplicit skriver, at det at candyfloss'e er en del af blogging for dig. Så fortsæt du bare i det sukrede univers - jeg følger med, men ved nu også, at bag candyflossen er der den hårde pind, man kan få splinter i tungen af :)

  SvarSlet
 5. Hørt, hørt! Og fedt nyt banner :D

  SvarSlet
 6. Den hedder jo også Pralerier, ikk? Hvor skulle der ellers være candyfloss..

  SvarSlet
 7. Hehe kan ikke lade være med at trække på smile båndet... Er det ikke det vi alle vil?? altså at fremstå lidt bedre og flottere end virkeligheden?? bare en gang i mellem og hvorfor så ikke bruge sin blog? Syntes efterhånden at man ser det all over! for at tage et par stykker... facebook er da en klassiker for at candyflosse med candyfloss på... har ikke set folk skrive dårlige og pinlige ting derinde... ihvertfald ikke sådan flere flere gange i træk... Og det samme gælder lidt det at blogge... Og så er der hele det her med billeder og hvad de bruges til man ligger jo ikke grimme billeder ud, de skal helst være accepeltable og nogenlund ellers slatter man og tager nogle nye!

  Måske er vi bare ved at gøre godt og grundigt op med dendersens JANTELOV og det er bare sååå fedt! Det er okay at udstråle at man kan noget og til med sige det højt!!

  Tak for et fedt indlæg;O)

  SvarSlet
 8. Rigtig skøn header hvor det er helt klart hvad du gerne vil fortælle på din blog.

  Jeg kalder det selv at solskinsblogge og jeg har aldrig været i tvivl om at det var det jeg gjorde og af flere grunde. For det første bruger jeg bloggen til at holde fokus på det positive, for det andet vil jeg gerne inspirer til en gladere og mere kreativ hverdag for børn og voksne og endelig vil jeg aldrig skrive noget negativt om mine børn eller min mand. Det er ikke dem der har valgt at blogge det er mig og derfor skal der også kun være ting de er tilfredse med at se på nettet.

  Når alt det er sagt synes jeg nu også at det er vigtigt at man kan mærke at der er et rigtigt menneske bag en personlig blog og det kan man heldigvis her hos dig.

  SvarSlet
 9. Skønt med den candyfloss - mener helt personligt, at der er alt for lidt pink i denne verden :D

  Jeg syntes at det er helt i orden at candyfloss´e - det tror jeg også at de fleste gør - jeg gør ihvertfald eller det tror jeg i hvertfald at jeg gør. Jeg tænker i hvertfald mere på hvordan jeg fremstår på nettet nu end jeg gjorde før, men det skyldtes faktisk en lille episode få år tilbage. Jeg håber at det er okay at jeg deler den? ;D
  Jeg havde et meget fint profilbillede på facebook, som jeg selv syntes var ganske morsomt. Det var et billede som var blevet taget nytårsaften efter kl. 4.00, hvor jeg tilfældigvis var faldet i søvn og havde været festen midtpunkt i fem minutters tid, for jeg havde både fået tegnet overskæg og øjenbryn a la far-til-fire. Det var nu meget sjovt...lige til den dag jeg fik nyt arbejde og min nye kollegaer havde snugkigget på min profil - knap så sjovt at blive genkendt som "hende-med-overskægget" før de lærte mit rigtige navn.

  Jeg syntes at det er en rigtig fin blog du har, ærlig og inspirerende - også har du nogle skønne tøser ;D

  De bedste hilsner fra
  Madam Mertz

  SvarSlet
 10. Jeg elsker den, også candyflossen

  SvarSlet
 11. Candyflosser vi ikke alle på et eller andet tidspunkt? ;)

  Jeg nyder at læse din blog (næsten) hver dag. Og det gælder også indlæg om bussemænd og sure tær. Jeg syndes du skriver/fortæller på en ærlig måde, uden at smide alt op på skærmen. Det gør jeg heller ikke selv (altså smider alt op på skærmen). Jeg er selv meget bevidst om hvad der komme frem og ikke kommer frem. Og som forholdsvis ny blogger, og mor til en lille dreng på 8 måneder, tænker jeg endnu mere over det. For hvad der kommer på nettet, bliver på nettet.

  Så jeg vil bare sige.. Det er helt iorden at candyflosse. Som du selv siger, så skal man kunne kigge tilbage, og ikke fortryde noget af det der er blevet lagt ind på bloggen :)

  Rigtig dejlig dag itl dig og din familie :)

  SvarSlet
 12. TAK, for alle jeres kommentarer, input og tanker. Kan fornemme I fanger mine pointer ret godt både i dette og andre indlæg, og det er jeg mægtigt glad for :)

  SvarSlet
 13. Hader headeren, den ligner et væskende brandsår.
  Men du er fantastisk. Og er du ikke i gang med at finde et job? Hvad med at beskrive lidt mere om hvad du vil, du har jo et flot netværk af læsere (det kan ikke være allesammen der er hjemmegående husmødre), der nok kender nogen der kender nogen.
  venlig hilsen
  Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, specielt billede du lige fik malet der.
   Og tak, jo jeg er i gang med at finde arbejde. Har også overvejet at bruge bloggen lidt mere aktivt til det, men synes også det er noget der skal betrædes varsomt at bruge bloggen til. Men måske jeg gør det på et tidspunkt.

   Slet
 14. Jeg synes det er dejligt at man bruger sin blog til at fokusere på alle de positive ting i ens liv.
  Og din blog er vældig spændende at følge med i. :-)

  SvarSlet