Lidt Zoo i hjemmet


messen i Øksnehallen fik jeg bl.a. købt os et par klassiske Zoo-plakater, der nu er blevet rammet ind og fundet pladser til herhjemme. Da jeg købte dem, var det min hensigt at begge plakater skulle op på børneværelset, men Jesper og jeg blev hurtigt enige om, at Isbjørnene ville gøre sig godt i vores køkken i stedet. Og det gør de virkelig også. Både i farver og i stil passer plakaten rigtig godt til vores funkis/60'er-stils køkken og jeg bliver så glad hver gang jeg ser på den.

Girafferne skal stadig op at hænge inde på børneværelset, hvor der er en bar plet over Evas seng, lige passende til en flok giraffer.

Giraffen er Evas yndlingsdyr, eller i hvert fald det dyr hun oftest genkender og benævner - ergo tolker vi det som hendes yndlingsdyr. Hun kan både sige det verbalt med lyden "raff'" og med babytegn som på billedet herunder.


8 kommentarer

 1. Jeg er også helt vild med de fine zoo plakater!

  Når jeg får mere vægplads ønsker jeg mig også sådan et par stykker :o)

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 2. De er super fine... ved du om de kan købes over nettet? :)

  SvarSlet
 3. De er virkelig fine, de plakater. Og gode pladser I har fundet til dem også, ser godt ud.

  SvarSlet
 4. Superfine plakater, og dejlig pige :)!
  Maj

  SvarSlet
 5. De er så fine de zoo plakater. Girafferne hænger også på min datters værelse :-)

  SvarSlet
 6. Det er virkelig nogle fine plakater :o) Jeg var også en tur på messen, og fik en zoo plakat med hjem, med zebraen på. De er bare så fine :o)

  SvarSlet
 7. De er virkelig fede. Kendte dem ikke i forvejen.

  SvarSlet