Hel sol-nederdel

Udover vinger har jeg også fået syet et par helt rundskårne nederdele - altså i såkaldt hel sol. Førhen har jeg kun lavet halve sole, men nu har jeg lært en folde-/klippeteknik til en hel sol. Dem er Ida ret vilde med for de kan virkelig svinge. Og laver jeg dem lidt lange er det ekstra godt og absolut ingen hindring for leg, klatren og andre udfoldelser.Denne nederdel er syet i lilla bambi-stof fra Stof2000.

9 kommentarer

 1. Så fin :)
  Vil du dele den klippe/folde teknik?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal prøve at lave en forklaring/DIY i et indlæg. Ellers er der flere steder på nettet også, som Lena nedenunder nævner en af.

   Slet
 2. Super fin nederdel =) Har selv haft kigget på det stof... det er så fint =)

  Ditte: prøv det her link... http://www.moegungen.dk/nederdel/?circumference=&length=&b1=&b2=&type=full

  SvarSlet
 3. Den er godt nok sød.. Og noget rigtig fint stof..

  http://frkhimmelblaashemmeligheder.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin :) Og hvor ser hun bare sød ud din datter :)

  SvarSlet
 5. Dejlige glade Ida - fint stof, du har fundet til nederdelen :-)

  Jeg har ikke hørt udtrykket om at candyflosse før, synes nu det er et meget sjovt udtryk og jeg kan godt li' din nye header.
  Jeg synes nu hverken du praler eller candyflosser - mit indtryk er, at du bare ser livet fra den positive side og glædes over det, du får fra hånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, og ja det er min holdning at anskue de fleste ting fra en positiv side :)

   Slet
 6. Hvor er det nogle fine ting du har syet til dine piger. Jeg sidder og vil virkelig også gerne prøve mig af med at sy ting. Jeg hækler og strikker en del så det kunne være sjovt at prøve noget andet. Men tænkte på, finder du opskrifter på nettet eller er det fra blade?

  Daniella

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. De fleste ting jeg syer er fra bøger med symønstre til børnetøj. Nogle gange køber jeg også mønstre i stofbutikkerne.

   Slet