En 'iRangle'

Jeg har fået lov at teste noget smart - virkelig smart! Faktisk kan jeg slet ikke forstå, det ikke har fandtes (er det mon de korrekte bøjning?) før nu. Det er et baby- og småbørns venligt iPhone/iPod-cover fra Fischer Price. Faktisk har det været på markedet i USA i noget tid med stor succes. Men først nu er coveret på vej herhjemme. Måske har vi bare været lidt længere tid om at indse, at iPhone, iPod, iPad o.l. faktisk er acceptabelt legetøj selv for de helt små børn?

Det beskytter telefonen både mod slag og mod fedtede børnefingre, da der er film hen over skærmen, men uden det går udover touch-funktionerne. Derudover er der hård plast over hjem-knappen, så de små ikke ved et uheld for trykket sig ud af et spil. Dette kræver dog, at man har gang i et spil, der ikke går i pauseskærms-mode, for så er der langt ind til knappen igen, da den (af åbenlyse grunde) er lidt stram at få åbent og lukket - også for mine voksenfingre. Noget Fischer Price i hvert fald selv har taget højde for i de gratis App's de har udviklet. Deres baby-spil går ikke i pause, selvom de har ligget urørt i lang tid.

Når der ikke er telefon i fungerer den også fint som "bare" en rangle med spejl bagpå, i hvert fald for Eva. Ida har regnet ud, der skal en telefon ind i, før den bliver rigtig sjov at lege med. Jeg synes selv den er ret genial og den gør at man slet ikke bekymrer sig, når de små også vil have lov at lege med ens eget dyre stykke 'i'-legetøj.

21 kommentarer

 1. Sikke et smart "device"! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, synes virkelig også den er smart.

   Slet
 2. Svar
  1. Jeg ved det faktisk ikke. Vi har jo fået lov at afprøve den fra producenten og jeg tror først den skal til at lanceres på det danske marked nu. Jeg skal prøve at forhøre mig.

   Slet
  2. Jeg har set den i en BR...

   Slet
 3. Ej en fed ide. Har dog selv en HTC, men den er også somme tider i fare, når ungerne skal spille og se billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja desværre tror jeg kun den passer til Apple produkterne, men når først denne kommer på markedet følger der sikkert lignende efter også til andre mærker.

   Slet
 4. Har spottet den....
  Men kan mærke at jeg er en smule øm overfor min iPhone endnu....
  Ungerne må vente....
  Legetøjet er mit lidt endnu, sådan helt for mig selv....
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender jeg godt ;) Man skal liiige have den lidt for sig selv først.

   Slet
 5. Den er da godt nok smart, den glæder jeg mig til kommer på markedet herhjemme..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er den ikke. Ved ikke endnu, hvornår den kommer i handlen, men det kan vel ikke vare længe, når nu de er begyndt at sende den ud til afprøvning.

   Slet
 6. Ej hvor genialt - jeg har længe tænkt på at der manglede en løsning ala den - for den hjem-knap er bare mega irriterende da det lige er den han kan finde ud af at trykke på - det må vi helt sikkert ud at anskaffe os - fedt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt utroligt som de altid kan ramme lige præcis, der hvor de ikke skal :)

   Slet
 7. ej hvor smart, sådan en ville jeg gerne havde ejet, da Milas var yngre, han elsker at spille på min tlf...
  KH Micha

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare smart :)

  SvarSlet
 9. Det er da et must-have:-)

  SvarSlet
 10. Ej det er da skisme smart :) Min mindste vil SÅ gerne spille men hun er altså en smule hårdhændet ;) sådan en skal hun vist ønske sig i fødselsdagsgave.

  SvarSlet
 11. Den er altså ret smart den der... Fleur er ret vild med min iPhone – på flere måder altså. ;-) Vi har dog ikke sådan en dims, men den kan købes i BR. De har haft den rimelig længe. http://www.br.dk/Brands/FISHER-PRICE/FISHER-PRICE%20holder%20til%20iPhone.aspx?id=888265&vid=412073

  KH Tine

  SvarSlet
 12. Den er bare for smart :o) Overvejer kraftigt at købe sådan en. Er det ikke bare sådan et 'must have' for en moderne dansk mor, hi hi :o)

  Kan du anbefale nogle gode app til de små poder?

  Sandie

  SvarSlet
 13. Den er da bare super fin!! Sådan en vil helt sikkert gøre lykke herhjemme (ihvertfald for moren her, som er ejer af en iphone og gerne vil blive ved med at være det) - så behøver jeg heller ikke være så bekymret for at telefonen flyver i raketfart direkte mod trægulvet. Min lille pode på et halvt år syntes at "look baby!" er ganske underholde, og den store på tre og et halvt er vild med "Rasmus Klump" og "make me a princess"

  SvarSlet
 14. Jeg stod faktisk og kiggede på den i BR idag, så dejligt med en lille anmeldelse af den.
  Den tror jeg vi skal have herhjemme.
  Den store på 3,5 styrer jo fint vores iPhones. Men den lille på 10 mdr vil pt. bare helst proppe den i munden, men så kunne det være smart med lidt "indpakning" til den så den er i sikkerhed :D

  SvarSlet