DUPLO til prinsesserneIda er som tidligere nævnt stor fan af Disney og især prinsesserne har for tiden en stor plads i hendes hjerte. Jeg blev derfor også rigtig glad, da jeg blev spurgt om jeg ville lade mine piger afprøve LEGO DUPLO's nye koncept i samarbejde med Disney, nemlig LEGO DUPLO Disney Princess. Her er de 3 velkendte prinsesser Snehvide, Askepot og Tornerose fremstillet som DUPLO-figurer med skovhytter, slotte og kareter som det nu en gang passer sig til de forskellige prinsesser. Det er så fint lavet med lige akkurat detaljer nok til at gøre det genkendeligt, men stadig simpelt som man kender det fra traditionel DUPLO.

Siden de har fået det, er det nærmest det eneste legetøj de har fremme at lege med. Især Askepots hest og karet er et stort hit, og hun giver gerne sin gode veninde Snehvide et lift til bal på slottet flere gange dagligt. Det er selvfølgelig fuldt integreret med alt øvrigt DUPLO og dyrepasser-manden kan sagtens udgøre det for en prins, når der i ny og næ er brug for det.

12 kommentarer

 1. Åh hvor er det altså bare fint - det ønsker jeg mig også meget til Merle :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig fint lavet og vi er blevet så glade for det.

   Slet
 2. Nej, hvor er i heldige! Disney prinsesserne er det største hit her (godt præget fra tøserne i børnehaven :), så det sæt må da straks på Carlas ønskeliste til hendes fødselsdag lige om snart. Tak for tippet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Synes også vi var meget heldige at få det. Jeg kendte det heller ikke i forvejen.

   Slet
 3. dejligt med noget duplo der taler til pigerne også og hvilke herlige billeder du har fremtryllet man kan se børnenes begejstring :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det går vist lige i prinsessehjertet på de fleste små-piger :) Og de er virkelig begejstrede for det begge 2.

   Slet
 4. Ingrid købte faktisk prinsesse dublo for sine sutter og synes det er et stort hit. Her er det også kareten som er det bedste. Så jeg synes I er mægtig heldige med gaven. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også vi er rigtig heldige, de leger nærmest uafbrudt med det, når de kommer hjem.

   Slet
 5. Vi har også Duplo sættet herhjemme med Askepot. Det er også et hit blandt alle børnene. Hvor lækkert at I har fået det i gave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig lækkert. Jeg overvejer også at supplere med den sidste, nemlig Tornerose i fødselsdagsgave til Ida, der bliver 3 år i næste uge.

   Slet
 6. Hvor ser de bare skønne ud :o)
  Mon ikke Tulle skulle ønske sig det i fødselsdagsgave eller julegave - selvom hun dog har rigeligt med Duplo, så er det der jo noget helt specielt ;o)

  SvarSlet
 7. Hvor er det fint! Mon man ikke også kan få det her i Norge?

  SvarSlet