Stop lige med at gro så hurtigt!Jeg har godt hørt om det, men måske ikke helt troet på, at det rent faktisk skete så drastisk. Det der med, at folk siger deres børns fødder vokser i ryk og nærmest fra den ene dag til den anden. Men det er så lige præcis det der er sket med Idas fødder. Jeg købte jo disse fine sandaler fra see kai run for kun 4 uger siden til Ida og Eva. Ida var med ude at købe dem og prøvede dem selvfølgelig i butikken, hvor der var den anbefalede gode centimeters luft mellem tæer og sko. Det var der så ikke længere i dag, da jeg gav hende dem på igen for første gang siden vi købte dem. Nu kan hun lige akkurat passe dem, måske med et lidt millimeters luft. Det holder jo ikke resten af sæsonen.

Hvad sker der lige for, at fødder kan vokse så meget på under 4 uger?! Det har jeg aldrig oplevet før. Ida har altid kunne passe sit fodtøj hele sæsonen og ofte lidt til, men nu skal der åbenbart investeres lidt mere i fodtøj til damen. Evas sandaler passer heldigvis stadig fint.

Men sidder du nu lige og mangler sådan et par fine tøse-lyserøde sandaler, så tøv ikke med at sende mig en mail. Jeg sælger dem for 200 kr. + porto (nypris 360 kr.) og de er aldrig blevet brugt. De hedder str. 7, hvilket svarer til en str. 23. Indvendige mål er 14,7 cm. og de er dejligt lette.

16 kommentarer

 1. hvor er de bare fine, hvis jeg dog bare havde en pige der kunne passe dem... du giver vist den unge dame for mange rugbrødsmaden siden hun gror så meget..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan være jeg skal holde lidt igen med vitamin-pillerne :)

   Slet
 2. Neeej, hvor er de bare søde. Jeg prøvede det sidste forår, det der med, at jeg måtte ud at købe nye sko ret hurtigt- og damne i skobutikken havde sagt, ja ja, nu har du til hele sommeren, for de er lidt for store. Så det KAN godt ske. Det samme med tøj, synes jeg. Vi er for et par uger siden gået fra 98 til 104- og 98 havde hun stort set ikke brugt mere end en måned. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altså lidt vildt som de pludselig bare gror og andet tøj synes man de har haft for evigt før de vokser ud af det.

   Slet
 3. Jeg ELSKER See Kai Run, desværre er min datters fødder for store og er ikke sikker på min mand ville bryde sig om at jeg puttede vores søn i dem ;-)

  Hvor søren finder du dem i en fysisk butik? Jeg har kun kunne finde dem på nettet... måske det er fordi jeg bor på Fyn?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fundet dem i Arvingen på Østerbrogade og har også set dem i Barnlil på Smallegade, men ja det er jo herovre i hovedstaden og ikke på Fyn, så det hjælper dig jo ikke så meget :)

   Slet
 4. Hvordan er de over vristen? Altså er de til en høj eller lav fod. Og hvor er det bare typisk at sådan noget sker, jeg har også prøvet det med min den ældste hele to gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror de er til sådan en almindelig vrist. De er i hvert fald ikke til en speciel høj vrist.

   Slet
  2. Min datter har en ret høj fod, atlså der fortil hvor foden skal ind under det forreste stykke (ret svært at forklare), så hun kan nok desværre ikke passe dem, det er ellers lige hendes størrelse.

   Slet
 5. Sikke ærgeligt - de er ellers virkelig fine! Er der regulerbar strop i hælen? For så kan du måske prøve at justere på den - det gjorde i hvert fald en størrelses forskel for Frederiks sandaler.

  Knus Pia

  SvarSlet
 6. Hej Mie. Jeg måler lige Andreas fødder i morgen tidlig :) Kh Louise.

  SvarSlet
 7. De er altså bare søde. Det der med ryk kender vi alt for godt. Sidste sommer , på 3 måneder, rykkede vores datter 2 (!) skostr! Så alle sko, gummistøvler og sandaler var for små. I august måned... Ihh det er bare øv. Håber du kan få endnu et par så jeres to piger kan matche. :-)

  SvarSlet
 8. Sandalerne bliver desværre for store. Kh

  SvarSlet
 9. Hej Mia.
  Har lige sendt dig en mail ang. skoene for dem vil jeg meget gerne købe!!!!
  Mange hilsner
  Anja

  SvarSlet
 10. Det lyder da helt vildt, at børns fødder kan vokse så meget på så kort tid.

  Jeg har ellers altid troet den var sikker. At hvis man bare købte sko med en centimeters penge ekstra plads, så ville man være sikker på de passede i mindst et halvt års tid. Men sådan er det åbenbart ikke.

  SvarSlet
 11. Hvem der dog bare havde en pige, så ville de lige være noget for mig ;o) De er helt vildt søde. Emil er kun 8 måneder, men er også vokset med raketfart siden fødslen. Han er født 3 uger for tidligt (3500 og 50 lang), og nu her 8 måneder efter er han på størrelse med en 1 årig. Bruger 80-86 i tøj og str 21 i sko !!! Oh my good!! Jeg frygter bare han bliver over 2 meter og bruger str 50 i sko, når han bliver voksen, hi hi ;o)

  SvarSlet