Sommerens sandaler
Sommerens sandaler er kommet i hus i dag, selvom det nærmest føles som frostgrader, hvis man får gået lige i en stiv kuling. Ida var med ude at købe dem og fik lov at vælge og det blev derfor de tutte-lyserøde. Hun gik straks hen og begyndte at ae dem på hylden og heldigvis var de der i en størrelse, der passede hende. Endnu bedre så var de der også i en lillesøster-model og det kunne jeg slet ikke stå for. Så vi fik også et par med hjem til Eva (for hun skal jo under alle omstændigheder have noget på fødderne til sommer), selvom det er lidt svært at gisne sig frem til en skostørrelse der skal være passende om et par måneder til en gå-fod, når man i dag (stadig) kun kan afprøve dem på en kravle-fod. Men det ser ud til at de bliver meget passende til sommer.

PS: Sandalerne er fra mærket See Kai Run og jeg har købt dem hos Arvingen på Østerbrogade.

9 kommentarer

 1. Nårh hvor er de bare fine, til to små prinsesser :0)

  SvarSlet
 2. ÅRH! Total killercuties du får til sommer. IH!
  KRAM

  SvarSlet
 3. Ihhhhhhhhhh de er da bare for søde!
  Og skøn detalje, at der også er en lillesøstermodel <3.
  /maj

  SvarSlet
 4. Helt igennem perfekte til tøse fødder. Jeg kan godt forstå at du måtte eje dem.

  SvarSlet
 5. De er SÅ fine:) Jeg glæder mig også sådan til at købe sko til Anna:)

  SvarSlet
 6. Jeg får helt stress... Jeg er altid til sidst med den slags... :)
  Sødt at du kunne få til både stor og lille.. :)
  Og sikke en sød datter.. Jeg har bladet derhjemme, med den yndige forsidemodel.. :)

  SvarSlet
 7. jeg kender ikke de "store" størrelse, men det er bare de blødeste og bedste sandaler til små fødder. Så bløde at de kan bruges til hjemmesko hvis de ikke skulle passe til sommer så det kan da ikke gå helt galt. Fine er de :)

  SvarSlet
 8. Ja de bliver nemlig bare så søde at se på - det forestiller jeg mig i hvert fald tydeligt.

  SvarSlet