Putteri

Vi arbejder intensivt på nye putterutiner herhjemme. Det betyder, at det lige pt. tager noget længere at få pigerne puttet, men til gengæld sover de bedre og længere natten igennem. Mærkeligt nok betyder det også, at jeg føler mig mere træt for tiden på trods af mere ro og flere sammenhængende timers søvn om natten. Måske jeg får for meget søvn ift. hvad min krop har vænnet sig til at skulle have i løbet af de sidste år? Jeg skal nok bare genjusteres efter de nye rutiner.


Jeg fører logbog over vores putninger, frem- og tilbageskridt de første 7 dage vi kører efter de nye rutiner. Det kommer til at blive et (langt) indlæg for sig selv om et par dage - vi er i dag på 5. dagen i projektet.

7 kommentarer

 1. Glæder mig til at høre mere, vi kunne godt bruge et par fif herhjemme til en bedre nattesøvn (har en pige på knap 2 år). Jeg er ny læser herinde, glæder mig til at følge med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke om vi/jeg ligger inde med de helt store guldkorn til bedre nattesøvn, men jeg vil helt sikkert gerne dele ud af de erfaringer vi har gjort os/gør os. Ida har (næsten) altid sovet godt alene, så vores udfordring lige nu, er at få 2 til at kunne falde i søvn sammen i samme rum.

   Slet
  2. Åh ja så er det nok en lidt anden problematik end vores, her er der jo bare en enkelt som sover lidt skidt for tiden.

   Slet
  3. Men læs endelig med om et par dage, det kan være der er noget du kan bruge eller også kan det være du bare kommer til at glæde dig over kun at kæmpe med 1 barns søvn. Haha, vi må se hvordan det her projekt ender. Og velkommen til forresten :)

   Slet
 2. Uha kan sagtens huske det fra da mine var små. Det tog sommetider en krig at få ro i lejren, men det er vist noget alle forældre skal igennem. Bare vent, lige pludselig er de store og så sover de længe - meget længe!!! :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de kan virkelig være ihærdige. Glæder mig også af og til til at få trætte teenagere haha

   Slet
 3. Ååh, det glæder jeg mig til at høre om. Vi skal virkelig også snart have lavet en putterutine med vores lille fyr - det er i hvert fald en længerevarende proces, når han skal sove lige for tiden.

  /Stine

  SvarSlet