Præmie-gave

Jeg var så heldig at vinde en af Krudtuglens Mors fine stofpusletasker og i går ankom den med posten. Eva, der er vild med alt hvad der er blødt og dejligt og putter sig hver gang hun kan se sit snit til det, tog straks tasken til sig med stor begejstring. Meget passende, da det jo er hende, der kommer til at få brug for den.
Tusind tak for den fine, fine præmie Christina og endnu en gang tillykke med det flotte læsertal.

4 kommentarer

 1. Ejjj og så lige den røde som jeg drømte om...

  SvarSlet
 2. Det var jo lige den jeg skulle have haft...

  Den er SÅ flot... din heldige kartoffel! ;0)

  SvarSlet
 3. Åh hvor er hun en sød lille puttegris!

  SvarSlet
 4. Hejsan
  Den var rigtigt fin.
  Jeg har köpt samma farve - pink på Citysycenter i Valby som jeg har heklet med det kommer i min blog om lidt.
  Ha en fortsat god påske fra rosagron.blogspot.com

  SvarSlet