Påskens nok frækkeste dessertJeg ved ikke, hvordan den helt var tiltænkt at skulle ende med at se ud, da det ikke er mig der er kvinden bag denne dessert. Det er til gengæld min kusine, der gerne ville afprøve nogle polsk-indkøbte ingredienser til en form for Jello-dessert og samtidig bidrage med et eksotisk indslag til vores familiepåskefrokost. Jeg er dog ret sikker på, hun havde regnet med lidt mere stivelseseffekt på noget af gele'en. Eksotisk var det i hvert fald. Den bidrog i særdeleshed som et latterfremkaldende indslag, men nogen stor kulinarisk oplevelse var det bestemt ikke.

8 kommentarer

 1. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige? hehe.... Eller tænke;P

  SvarSlet
 2. Ej ok den er godt nok speciel eller hva siger man....

  SvarSlet
  Svar
  1. "Speciel" er et meget godt bud på at beskrive den :)

   Slet
 3. Ha ha, den er da skøn...er ikke sikker på at jeg ville være vild med konsistensen, men farven er da dejlig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hverken smag eller konsistens var særlig rar kan jeg godt afsløre uden at fornærme nogen. Farven er vist nok det eneste der rigtig kører for den dessert.

   Slet
 4. Det ser lidt giftigt ud - py ha jeg ville vist ha' mine betænkeligheder med at sætte tænderne i denne lidt anderledes dessert ;-)

  SvarSlet
 5. Griner og griner... sikke en dessert... den ville have vagt glæde og grin til min påskefrokost... Håber den også smagte...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet