Jeg vil på ferie!

Nu!

Hverdagen er ved at koge lidt over for mig lige for tiden. For det meste stor-elsker jeg min hverdag (og mit liv for den sags skyld) med alt hvad den indebærer af havregrød, tøj påklædning, madpakker og  børneafleveringer og -afhentninger. Men lige nu drømmer jeg om at tage hele familien af sted på ferie, hvor vi bare kan være sammen, spise noget mad, andre mennesker har lavet til os og så ellers bare komme ud og opleve en lille bid af verden, der ikke er 2000 Frederiksberg. Det kunne jo f.eks. være 75016 Paris i stedet...
Drømmer mig tilbage til vores fantastiske forårstur med Ida i klapvognen for nu 2 år siden og tænker det kunne være åh så dejligt at gentage succesen nu som en 4-personers familie. Mon de ville tage med mig, hvis jeg arrangerede sådan en tur?

7 kommentarer

 1. Jeg har det på samme måde som dig!
  Nu har vi de sidste 2 somre "bare" været hjemme på terrassen pga renovering af drømmevillaen. Men i år SKAL vi altså bare langs, ud, afsted, væk!
  Problemet er bare hvorhen???? Jeg magter ikke 3 børn i bilen og så skulle køre flere hundrede km, men et sommerhus koster bare KASSEN i uge 29 syne jeg :(

  SvarSlet
 2. Det er nemlig bare smadderdyrt. Bilferie er også udelukket for os, da vores børn som regel skriger det meste af tiden de sidder inde i en bil. Jeg vil foretrække at flyve et sted hen og tænker det "bare" er en udfordring vi skal lære at kunne håndtere. Vi har altid rejst meget før vi fik børn og synes ikke vi skal lade os begrænse på den front nu har børn. Vi skal bare lære hvordan vi skal rejse med dem (og så lige skrabe moneterne sammen til det også)

  SvarSlet
 3. Kender det :) Vi har også bestemt os for at skulle afsted i år (eftersom sidste ferietur for os var for 3 år siden og vi trænger) Har efter mange mange timer på nettet fundet et okay billigt sted (camping) ved Adriaterhavet i intet mindre end 14 dage (så må kontoen bære eller briste :)
  Mon ikke de vil med, hvis du arrangerer? :) Der er altså også bare et aller andet over det med at opleve noget sammen som familie, der bringer os tættere sammen, syns jeg. Og vi har netop heller ikke været nogen steder, siden vi blev 4 (selvom det er to år siden nu)
  Håber du får en fantastisk ferie til sommer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en ekstra udfordring lige at være blevet det ene lille menneske mere, både mentalt og økonomisk. Men det er vist bare at kaste sig ud i det og så må kontoen bære eller briste som du selv siger, for det er altså nødvendigt at komme lidt væk en gang i mellem - synes jeg i hvert fald :)

   Slet
  2. Hvis ferien ikke skal være MEGETdyr, så prøv at kig lidt over mod øst. Jeg kan f. eks varmt anbefale Krakow i Polen.En fantastisk smuk by og sikkert også med børn. Jeg så da en stor forlystelsespark. Og et sted med pool, så kan man da som barn, ikke få det bedre

   Slet
 4. Jeg er ret sikker på de tager med dig :)

  SvarSlet