Bolde til bodNogle kan måske huske, at jeg nævnte at nogle veninder og jeg ville forsøge at få en loppemarkeds-bod til sommer og jeg dertil ville sy lidt bolde til at sælge sammen med de øvrige lopper jeg har/får samlet sammen. Det er nu lykkedes os at få en bod og jeg er kommet til at gå lidt amok i bold-syningen. Jeg har faktisk ingen anelse om, om det er noget folk vil kunne finde på at købe på et loppemarked. Men nu er de lavet og kommer med.Ser du allerede nu en bold, du kunne tænke dig, kan du sagtens få lov at købe den med det samme - bare send mig en mail. De koster 55 kr. inkl. porto. Ellers kom forbi loppemarkedet bag Frederiksberg Rådhus lørdag d. 23. juni 2012 (altså til Skt. Hans), der har jeg og mine veninder en stor og (forhåbentlig) fin stand ud mod Smallegade længst oppe mod Rådhuset på den store P-plads. Her vil boldene sælges lidt billigere.

Jeg overvejer også at lave lidt Liberty-nøglesnore. Tror I det er noget man kan sælge på et loppemarked?

18 kommentarer

 1. Ja da, både bolde og nøglesnore er da oplagte at tage med :)

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med boldene med de to små astronauter på 2. Øverste billede og vil meget gerne købe dem. Vil du skrive til mig på marieeli@gmail.com

  SvarSlet
 3. De er flotte :-) Hvor store er de?

  SvarSlet
 4. Jeg tror sagtens at du kan komme af med boldene - det kunne jeg godt finde på at købe på et loppemarked. Alt hvad der har farver og lidt anderledes fra alt det andet, det tiltrækker mig ved loppemarkeder.

  SvarSlet
 5. Sikken et arbejde! Klart at du kan sælge dem, de er super fine og ja nøglesnore det hitter altid :)
  Håber du får et godt salg.

  SvarSlet
 6. Hvor er boldene fine i så stor en mængde samlet :) Tror helt sikkert at du kan sælge både dem og nøglesnore. Syntes delv de mest interessante loppe-stande er dem hvor der er et miks af nyt og gammelt :)

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne købe den lila, som er nederst i venstre hjørne på billede 3.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena, den lilla bold er desværre allerede blevet solgt.

   Slet
 8. min mail er. lenabonde@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Hvor er de fine. Havde selv en stand på loppetorvet i lørdags og det gik rigtig godt. Du kan godt glæde dig. Har igen til juni og overvejer også at lave lidt lækkert at sælge :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også og er lidt spændt på, hvordan det foregår, har nemlig ikke prøvet det før kun været der som gæst.

   Slet
 10. Hvor er de fine!
  Kunne godt overveje at købe en, er der bjælde i eller noget?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er en bjælde i :) Bare send mig en mail på pralerier@gmail.com, hvis du vil købe en.

   Slet
 11. Hvor er de fine - især dem med uglerne :O)

  Håber du vil læse med på min blog.

  SvarSlet
 12. De er virkelig fine de bolde :) og ja, du kan sagtens sælge Liberty-nøglesnore på loppemarkedet også.

  SvarSlet
 13. Er lidt nysgerrig :-) hvordan gik det med salget af boldene - har nemlig selv lidt overvejet det samme. Dog i Jylland - så jeg tager ikke dit marked :-)

  SvarSlet