Bits & Pieces - de sidste par uger1#: Nu bliver det forår! Solskin i stuen gennem nypudsede ruder.

2#: Ny lille opsætning på pigernes værelse med svampelampe, frotté-elefant og nyt indrammet postkort med tryk af broderet engel.

3#: Kobbertag og klar blå himmel set fra Østerbrogade.

4#: Mine spritnye New Balance, der bliver luftet godt i disse dage. Har aldrig ejet et par før, men syntes dem vi købte til Ida virkede så lækre, at jeg også måtte have mig et par. Jeg elsker dem!

5#: Efter en lang periode med supernemme putninger af Eva, er vi nu inde i en meget dårlig periode. Hun er lige ved at lære at gå og hendes krop har svært ved at stoppe træningen og finde ro, når det er sovetid. I stedet vil de små ben bare rejse sig igen og igen også selvom hun til sidst er segne færdig og står og putter sig op ad siden på sin seng. Det er hårde tider...

6#: Mit sølv og patchwork in progress skrider langsomt fremad. Nu tilføjes der neonorange detaljer. Det er et af de projekter, der enten bliver helt vildt fedt, eller som bare bliver lavet færdigt og lagt væk og kategoriseret under "så fik jeg da det afprøvet". Lige nu tror jeg på det første.

2 kommentarer

  1. Det er et rigtig fint indlæg:) Hvilket kamera benytter du egentligt, for det er gode detaljefyldte fotografier?

    SvarSlet