Baby- og Småbørnsmesse 2012

I går tilbragte jeg det meste af dagen sammen med Eva og min svigerinde i Øksnehallen til Baby- og Småbørnsmesse. Messer og lagersalg er ellers ikke noget jeg har gjort det særligt meget i, da jeg synes det virker alt for kaotisk og stressende ift. den hygge-fornøjelse jeg ellers forbinder med god shopping. Men i år havde jeg tid og lyst og vi havde en super hyggelig dag og fik nogle fine køb med hjem. Og så var vi jo også lige forbi og kigge lidt på Evas forside som Vores Børn havde med på messen og jeg fik hilst på Louise. Det er altid sjovt og lidt mærkeligt, når man møder andre bloggere "i live".

Sådanne fine, fine "Happy Lights" pynter nu også herhjemme på børneværelset.2 x Eva. I forgrunden på bladet og i baggrunden på banneret.
Modellen selv tog messen i afslappet stil og høstede til sig af flyers og smagsprøver.

En af mine nyerhvervelser "the mommy hook" blev taget i brug for første gang og fik virkelig vist sit værd.
Jeg synes det var så god en oplevelse, at jeg helt klart vil tage til denne messe igen til næste år, eller måske allerede igen til efteråret. Har du også været af sted her i weekenden?

10 kommentarer

 1. Sikke hyggeligt det ser ud- og ret smart med den krog! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den kom virkelig til sin ret, med så mange poser vi fik samlet os sammen.

   Slet
 2. Det ser rigtig hyggeligt ud.. Jeg var afsted dengang jeg ventede Magne og blev rigtig skuffet. Men det er jo nogle år siden, så måske man skulle give det en chance til næste gang..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heller ikke hørt så godt om messen før, så jeg blev faktisk virkelig positivt overrasket. Det er jo altid rart :)

   Slet
 3. Vist et sted jeg kunne købe mig fattig. Især lyskæden har jeg et godt øje til sammen med den Sebra dukkeseng. :)

  Sød sød fotomodel. Er det i øvrigt en kørepose med liberty du selv har lavet? Og har du vist den frem på bloggen før? Sådan en kunne vi faktisk godt bruge, da Agnes sparker tæppet af non-stop hvilket er ret irriterende og koldt for hende i længden. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg måtte også have sådan en lyskæde med hjem, de er SÅ fine.

   Og ja, jeg har selv lavet Liberty-køreposen. Den er vist frem før, hvis du klikker på emnet "Liberty" burde indlægget med den være til at finde lidt nemmere. Men den er lavet efter Elsebeth Gynthers opskrift og så har jeg bare selv målt ud og klippet op, så det passede med klapvogns-selerne (vist ikke noget man gjorde det så meget i den gang :))

   Slet
 4. Marvin og jeg var også afsted igår sammen med en af mine veninder og hendes søn, og vi fik da tømt pengepungen godt og grundigt ;)
  Du kan se vores fine kup på bloggen.
  Især Lirumlarumleg kostede mig mange penge, hehe.
  Vi var der hele dagen faktisk, havde slet ikke regnet med at bruge SÅ lang tid der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg blev også overrasket over hvor mange timer vi endte med at bruge derinde. Lirumlarum havde da virkelig også den bedste stand, som vi også måtte besøge mere end en gang ;)

   Slet
 5. Ja vi var også afsted :o) Vi var derinde igår (søndag), og puha det blev dyrt ;o) Men jeg kom hjem med en masse gode ting til Emil. Vi var heldigvis taget derind uden børn (en veninde og jeg), for vi havde ikke det der lignede af en ledig hånd, da vi gik der fra, hi hi. Lidt shopoholic er man vel altid ;o)
  p.s. knappen med email-service er forsvundet, så får ikke besked hvis du svarer ;o) Mere så du ved, at det ikke er fordi jeg ikke vil svare ;o)

  SvarSlet
 6. Jeg var også afsted i lørdags, syntes også det var rigtig fint og fik også nogle fine ting med hjem, tror måske også jeg smutter forbi igen til efteråret.

  Kærlig Hilsen Heidi
  www.egholmvej16.blogspot.com

  SvarSlet