Tidlig morgen

Klokken er nu 06.51 og jeg er på min 2. kop kaffe, har madet, skiftet og slået dej op til boller vi skal have med i mødregruppe senere i dag. Eva valgte nemlig at dagen i dag skulle starte på det helt urimelige tidspunkt 04.30! Efter at have kæmpet med hende i en halv time gav jeg altså op og vi stod op. For helt ærligt, hvem kan sige nej til sådan en smuksak, der bare vil op og lege med en?


Nu får hun sig en slapper i skråstolen til Peter Pedal mens jeg holder kaffepause i sofaen med Mac'en på skødet. Om lidt kommer Ida ind til os og det er nu ganske hyggeligt, lige at have haft lidt stille alene tid inden dagen for alvor går løs. Måske er det også det Eva tænker, når hun vælger at stå så tidligt op?

4 kommentarer

 1. Thank god for coffee når det er smålinger på matriklen

  SvarSlet
 2. Jeg er bestemt ikke morgenmenneske, men der er ikkee noget som at blive vækket af et lille barn, der står der i tremmesengen, smiler over hele hovedet og rækker ud efter en :-)
  Som min datter siger, hvis deres Nana en enekelt gang vågner meget tidligt og siger "op stuen nu, yogurt" - så står man bare op og nyder det.
  Rigtig god lørdag til jer :-)

  SvarSlet
 3. Puh, som inkarneret B-menneske har jeg nu altså lidt ondt af dig-halv fem er jomidt om natten :(

  Men når det er sagt er et smil som det ovenfor jo altså en ret formildende ting, der kan give en noget af det overskud, som måske ellers mangler.

  Ønsker dig en god dag og håber at der bliver tid til en middagslur. Her er det sidst på dagen - vi er 12 timer foran i New Zealand :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Ja man må tage det sure med det søde, når man småbørn i huset. Heldigvis kan jeg se frem at jeg kan sove længe i morgen, for da hænger manden på morgentjansen og ahhh, hvor skal det bare udnyttes. Håber dog ikke at 5-tiden skal være det nye vågne tidspunkt for Eva. Det er simpelthen for tidligt. Den magiske grænse plejer at være klokken 6 herhjemme som det absolut tidligste vi vil stå op, så håber det var en engangs forestilling. Fortsat god solskins søndag - og mandag på den anden side af jorden :)

  SvarSlet