Stjerner i brugIda faldt med det samme for den røde stjernenederdel i al sin enkelhed, så mon ikke den nu forbliver uden mere pynt og hejs. Desuden er det også nemmere at matche den op med flere ting fra klædeskabet, nu hvor der ikke er flere farver på. Ikke at den matchende faktor har stor betydning for Ida. Bare det ikke kilder, kradser eller strammer så er hun godt tilfreds - se blot hendes eget valg af strømper.

Jeg prøver at gøre Ida bedre til at vælge matchende ting og mig selv bedre til at acceptere, at det ikke gør noget, det hele ikke matcher. Men jeg skal ikke lægge skjul på, hvor fint jeg synes det var, at hun valgte at rende rundt og lege med en rød ballon, mens jeg ville tage billeder af hende med den nye nederdel på.

3 kommentarer

 1. Hei Mie, jeghar fulgt bloggen din en stund nå, og leser hvert innlegg med glede. Du har fantastisk nydelige børn, Mie! Og den nederdelen var bare helt smashing! Gid jeg hadde en sånn en selv...
  Ha en strålende torsdag!
  Hilsen Kaja

  SvarSlet
 2. Skøn, skøn nederned og ja hvor ville det være dejligt hvis ungerne forstod at der altså bare er nogle ting der passer bedre sammen end andre ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den sød til hende ;-)

  SvarSlet