Nordisk Birk

En ny produktserie er flyttet ind i mit badeværelsesskab. Jeg har nemlig også fået lov til at teste Urtekrams nye Nordisk Birk-serie, hvilket jeg er rigtig glad for. Mine favoritter er indtil videre håndcremen og bodylotionen, som jeg bruger dagligt. Renselotion og skintonic er noget jeg drømmer om, at bruge hver dag også, men jeg må desværre indrømme, at det kun sker i perioder. F.eks. hvis jeg lige har fået lavet en ansigtsbehandling eller som nu, har fået nogle nye produkter. Så de sidste par dage har jeg også givet mig selv tid til lidt ekstra ansigtsbehandling og på dette punkt har jeg også været godt tilfreds med serien.

Alle produkterne har en behagelig duft, der hverken er for kunstig eller for "urtet". Derudover er pumpefunktionen på de fleste af tuberne super praktisk og jeg synes designet er en lækker modernisering af det velkendte Urtekrams-look.

9 kommentarer

 1. altså, hvordan får man lov at teste de der produkter?
  KH Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia
   Jeg er blevet kontaktet af pr-bureauet bag markedsføringen af produkterne og har den vej igennem fået produkterne til testning.

   Slet
 2. Sig mig er det et navn, eller er det birk???
  For birk er der jo rigtig mange der er allergisk overfor (og der kommer mange nye til hvert år). Min mand ville blive hundesyg, hvis de flaskers indhold kom ud på hans hud (hvis det er birk). ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du da helt ret i. Jeg er selv lidt overfølsom overfor meget birkepollen. Men mener de skriver de blot er "inspireret" af de nordiske birke ift. duften ol. så på den måde tror jeg ikke der er nogen fare på færde. Men allergiske reaktioner kan man jo få af alle ting - også de økologiske desværre. Det ville være rart, hvis man kunne få garantere sig imod allergiske reaktioner.

   Slet
  2. Kære Gitte Luna og Mie.
   Der er ingen grund til at frygte Nordisk Birk selvom man er pollenallergiker og til trods for det er ægte birk, der er i produkterne. Vi udvinder selv ekstraktet fra birkebladene. De plukkes sent i sæsonen, så der er faktisk ikke noget pollen på dem og selv, hvis der var, så bliver de proteiner, man reagerer allergisk på, fuldstændig ødelagt via opvarmningsprocessen. Så birkepollenallergikere kan trygt anvende produktet.
   Mange hilsner,
   Sanne Lindhardt
   Forbrugerdialogchef, Urtekram Int. A/S

   Slet
  3. Hej Sanne. Tak for det uddybende svar.

   Slet
  4. Kære Sanne, tak for oplysende svar. Jeg vil gerne spørge om det samme gælder mandelolien. For jeg har kraftig nikkelallergi, og er usikker på om jeg kommer til at reagere på mandelolien i produkterne.
   Jeg kunne godt tænke mig at prøve jeres produkter, og har haft et godt øje til mange af produkterne. Inklusiv madvarerne.
   Jeg er allergisk overfor madvarer med høj indhold af nikkel, og har også hold mig væk fra plejeprodukter med f.eks. mandelolie da jeg ikke ved om jeg vil reagere på disse.

   Slet
 3. Ved du noget om hvornår de udkommer og hvor man kan købe dem? Jeg er jo veganer og ser at urtekram endelig har fået Vegan mærket på, SÅ dejligt! Jeg er selv ved at se efter nogle lækre hudprodukter, men kunne da godt være jeg skulle vente med at købe noget til disse er udkommet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julie. Produkterne er allerede kommet på hylderne i diverse supermarkeder. Jeg har selv set dem i min lokale Netto, så mon ikke de så småt dukker op rundt omkring fra nu af.

   Slet