Neonpink benvarmereLige for tiden vil Ida kun have leggings/gamacher på, eller ká-masjer som hun selv kalder dem. Strømpebukser er fuldstændig bandlyst, da hun synes de strammer på benene på en ikke god måde. Jeg kan nu ellers godt lide at give mine børn strømpebukser på for så er jeg sikker på der ikke kommer "træk" ind nogle steder. Kompromiset er blevet benvarmere til at lukke gabet mellem strømpe og ká-masje. Hun har et glimmerpar fra H&M som hun er ret glad for og nu er jeg så i gang med et par mere til hende i dette fantastiske neonpink garn som jeg ellers ikke har vidst hvad jeg skulle bruge til. Ida så det og synes det er utrolig smukt og så var det jo ganske oplagt.

PS: Garnet har jeg købt i City Sycenter i Valby.

5 kommentarer

 1. Det blir da de fedeste benvarmere ever til en lille prinsesse! I ægte 80'er stil. ;-)

  SvarSlet
 2. seje farver til en sej pige der ved hva hun vil :O)

  SvarSlet
 3. hello,

  i like the color very match.

  greatings send you Conny

  SvarSlet
 4. De er så fine :)
  Jeg kan godt se at det er et gammelt indlæg efterhånden. Jeg vil gerne forsøge mig med benvarmere til mine piger, men jeg er ikke så rutineret og har ikke kunnet finde nogen nem opskrift. Strikker du ud fra hukommelsen eller efter opskrift?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke
   Jeg slog faktisk bare masker op, som jeg synes var passende (tror det var omkring 35, kunne godt have været lidt færre, da garnet er ret tykt) og strikkede rib, til jeg synes de var lange nok

   Slet