Less is more? - begrænsningens kunst

Det kan nogle gange være svært for mig at begrænse pynt og detaljer på de ting jeg syr. Jeg lider lidt af pyntesyge i den retning. Til gengæld er min smag inden for tøjstil til den meget mere enkle side, hvilket nogle gange kan være svært at se, fordi jeg kan blive så tiltrukket og forført af alt det glimtende og farvestålende dims, at jeg ikke kan lade det være.


Det er også derfor jeg ikke kunne lade være med at sy en nederdel til Ida, da jeg fandt dette knaldrøde stjernestof i mine stofbunker. Mens jeg klippede ud prøvede jeg at matche samtlige andre stoffer jeg har liggende med dette, for at finde noget der kunne bruges til lommer på nederdelen. Senere tænkte jeg på at applikere nogle figurer eller deltaljer på eller måske en stor blå sløjfe et sted.


 I stedet valgte jeg at begrænse mig på detaljerne denne gang og bare lade nederdelen være mere simpel i sit udtryk. Eller så simpelt som knaldrødt stof med hvide stjerner på nu en gang kan være. Måske kommer stoffet også mere til sin ret, når ikke det bliver "distraheret" af for mange andre ting.


Tror den bliver rigtig fin til sommer med bare ben og sandaler (og måske bare en lille blå sløjfe et sted...).

10 kommentarer

 1. Super fin lille nederdel Mie - jeg stemmer 100% for en blå sløjfe (;

  SvarSlet
 2. Ok ja jeg syntes det er super smart.. men er også med på at der kan altid være en lille sløjfe eller andet godt... begrænsning er heller ikke min styrke...

  SvarSlet
 3. Fineste nederdel - sødt stof med de stjerner. Jeg har det nok lidt omvendt af dig - jeg kan aldrig finde ud af, hvad jeg egentlig skal stille op med pynt og bånd, flere prints osv., så mine ting blir ofte ret enkle :) Men jo jo, en blå sløjfe på denne er da sikkert et stort hit :)

  SvarSlet
 4. Den er fin som den er. Og måske kunne du sætte sløjfen på blusen dertil.

  SvarSlet
 5. Jeg er med på den skal pimpes med en sløjfe! Sagde damen der ikke kan få nok af glimmer dims und alles!

  SvarSlet
 6. Jeg er jo helt sikkert til less is more. Så jeg synes jo egentlig, at den er ret fin. Og så med en fin bondepige-bluse med puf-ærmer til. Jamen ikke et øje vil være tørt.
  Nå. Men dims på, siger du? Hvad med en blå satin-kant. Det vil stive den en smule, så den strutter endnu mere (hvilket jo er et plus, når man er (ca) 3) og så vil det også være enkelt dims:)

  SvarSlet
 7. Lige præcis, det er helheden, man skal tænke på, når man laver tøj. Jeg kunne dog foreslå en rød/hvid ternet kant, hvis det skulle cære. Det er stadig i de samme toner og så er det meget forårsagtigt med køkkentern. Knus

  SvarSlet
 8. Er hvor er den bare flot, hvor er du altså dygtig. jeg ville ønske jeg kunne sy ligeså godt.

  SvarSlet
 9. blåt eller rødternet kantebånd kunne også være rigtig fint, hvis ikke en sløjfe. Ida er dog ganske glad for den lige som den er nu, så mon ikke den forbliver sådan her? Desuden er den lettere at matche til lidt forskelligt fra garderoben i sin nuværende form. Noget jeg ellers godt kan have lidt svært ved, hvis der kommer for mange forskellige farver/mønstre på et stykke tøj.

  SvarSlet
 10. Hejsan Pralerier
  Det er den forste gang jeg skriver her, men jeg har kiggat mange ganger.
  Jeg synes de du laver er rigtig fint. Nederdelen er fin som den är synes jeg.
  Dine bolder hvad er de i störrelse ? Og hva koster en bold ?
  Du må gerne kigga in i min blog.
  Ha en god afton fra rosagron.blogspot.com

  SvarSlet