Knage i børnehøjde

Her var det så meningen der skulle komme et indlæg om vores fine nypudsede vinduer. Men det gør der så ikke - som du nok også har gættet. Jeg havde ellers taget konsekvensen af, at vi ikke rigtig formåede at få pudset vores vinduer, i hvert fald ikke udvendigt. Så jeg havde bestilt en vinduespudser til at komme og pudse vores store beskidte vinduer udvendigt og så ville jeg selv pudse dem indvendigt + selv tage dem ved altanerne for dem kan jeg nemt selv komme til både inde og ude. Men vinduespudseren havde knap været her i 5 minutter før han kunne konstatere, at det ikke kunne lade sig gøre. Vores vende-vinduer kan nemlig ikke vendes! Jeg er ude i 2 mulige forklaringer på dette:
 1. vinduerne er monteret forkert og dette er ikke blevet opdaget, fordi vi er de første der bor i lejligheden efter alle vinduerne er blevet skiftet.
 2. det var en komplet inkompetent vinduespudser vi havde fået ud.
Jeg hælder mest til den første forklaring. Både fordi der har været så meget andet bøvl med det byggeprojekt, der også indebar udskiftning af vinduerne og fordi det forklarer, hvorfor vi selv ikke har kunne gennemskue, hvordan vi skulle vende vinduerne med end anden grund end, at vi også er komplet inkompetente, når det kommer til noget der minder om noget håndværker-agtigt noget. I stedet fik jeg så pudset mine vinduer indvendigt, fordi vinduespudseren insisterede på at bon'e mig for noget arbejde under alle omstændigheder, hvilket jeg til dels godt kan se det retfærdige i, når nu han var kørt ud til en opgave og afsat tid osv., men føler mig til dels også lidt snydt over, fordi han jo ikke kunne levere den vare jeg havde bestilt. Desuden var det den del af vinduespudsningen jeg godt selv kan overskue at gøre, så det føles ærlig talt mest som penge ud af (ja, tø hø) vinduet.

Men da jeg ikke er meget for bare at lave et "brokke-indlæg" skal I i stedet få et indlæg om den nye knagerække jeg lige har været på posthuset og hente. Den lysner i hvert fald lidt op på min dag.Den er fra Neon Living og hedder Rainbow knage. Jeg bestilte min fra Trendy Living, hvor der er fri fragt. Stangen er af træ og knagerne er i akryl. Den skal, som antydet på billedet herover, hænge ved siden af kommoden i vores nye entre, nede i børnehøjde, så pigerne selv kan hænge deres overtøj på den (eller Ida kan hænge sit op og så kan jeg hænge Evas op, der er vel trods alt grænser for hvad man kan forvente af den 1-årige). Jeg synes den er vældig fin som børneknage fordi de klare farver antyder det barnlige, men samtidig er den sådan lidt design-lækker så man gerne vil gå og kigge på den i et "voksen"-rum. Og så ved jeg selvfølgelig godt, at den lige så snart den bliver hængt op, bliver fyldt med flyverdragt og jakker. Men jeg synes stadig den er fin.

Nu ser jeg bare frem til min far kommer i morgen og sætter den op. Det er nemlig sådan noget der kræver både boremaskine og rawplugs og det er ikke noget jeg længere er autoriseret til at måtte bruge herhjemme...

12 kommentarer

 1. Flot med de forskellige farver knager!

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan også få den med dobbelt så mange farver, den er virkelig fin, men for bred til der hvor vi skal bruge den.

   Slet
 2. Ih hvor sjovt - det er min gamle klassekammerat fra TEKO der har designet den...hun har lavet sit eget firma nu der hedder OYOY :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dygtig veninde du har, er virkelig vild med den :)

   Slet
 3. Forbandet med de vinduer - her er det os selv der har sat vinduer I, så vi VED det er noget lort... Hahaha.. Ej det passer ikke de er fine, men slet slet ikke pudsede, for jeg orker ikke - og vinduespudser får vi bare aldrig ringet til. Tsk tsk.

  Skidt pyt med de beskidte vinduer, du har fået en FANTASTISK knagerække, jeg er HELT solgt! Jeg synes dog bare prisen er pebret - hvis den var lidt lavere havde jeg altså fluks bestilt en, vi mangler nemlig også en i børnehøjde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stod også lige lidt af på prisen til at starte med. Men så så jeg at jeg får restskat tilbage og så måtte jeg godt forkæle vores hjem med den alligevel :)

   Slet
 4. Jeg har også kigget på den knage et par gange før. Men nej, synes også den er en smule dyr af en knage at være. :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den fed! Den har jeg aldrig spottet før.. må straks kigge efter :)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker den knage!! Skod med de vinduer - du må helt sikkert sende regningen til udlejer, når de har kikset så meget med de vinduer!!

  SvarSlet
 7. De er meget fine og tak for linket, gratis fragt kan vi godt lide

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med den nye knagerække :o) Den er da godt nok fin :o)

  SvarSlet
 9. Knagerækken er rigtig fin;)

  SvarSlet