I Frederiksberg Have

Pyhh, det kan være hårdt arbejde sådan at holde weekend med 2 smålinger. Især når man gerne vil lave noget for hele familien og det skal times med hvornår den ene og den anden skal sove og spise og hvordan vi lettest kommer fra A til B og hjem igen.

Heldigvis bor vi ikke så langt fra Frederiksberg Have, så når vi ikke kan finde på andre ting at foretage os ender vi tit med denne som udflugtsmål (når vejret er til det). Og det er nu også et ganske fint udflugtsmål. Vi gik (og løb) også tit ture i haven før vi fik børn. I dag kom vi forbi et sted, hvor jeg kunne huske Jesper havde taget et billede af mig som højgravid med Ida, så jeg fik ham til at tage et nyt - nu bare med Ida ved min side.

Forår 2009
Tidligt forår 2012
Næsten samme sted i Frederiksberg Have, næsten samme tid på året, helt de samme solbriller, men langt fra det samme liv, der nu leves.

6 kommentarer

 1. Så lige det første billede og tænkte hurtigt, " nu igen- hvor er hun vild og overskudsagtig". Det synes jeg stadig, du er, men ikke i once-again højgravid udgave.

  SvarSlet
 2. Ha ha, ja det kunne være smukt med sådan 3 på stribe, men så ville alt hvad jeg nu kan formå at udstråle af overskud helt sikkert forsvinde :)

  SvarSlet
 3. Frederiksberg have er også et skønt sted, vi kom der nogle gange, da min datter boede på Jagtvej - ligesom vi ofte gik tur på Assistens kirkegården. Jeg synes disse parker er med til at gøre København til et dejligt sted.

  SvarSlet
 4. ej hvor hyggeligt med de to billeder. det må da sætte en masse (gode) tanker i gang, om hvad der er sket siden første billede blev taget...

  SvarSlet
 5. Lige en kommentar fra en ny læser ;)
  Sikke flot gravid du er..! Gid jeg kunne se ligeså graciøs ud som gravilidser er bare lidt svært når jeg suger samtlige fedtpartikler der kommer forbi min sfære! 36 kilo 1. gang og "kun" 25 kg 2. gang..

  SvarSlet
 6. Jeg tænkte også lige - orv mand nr. 3 på vej :)
  Skønne billeder. Det er stort at se tilbage til de tidligere kapitler i livet.

  SvarSlet