Eva på forsiden


Måske I kan huske Eva var til foto-shoot, for efterhånden noget tid siden. Nu kan jeg så vise første glimt af, hvad det er blevet til. Havde først fået at vide hun kom på maj-nummeret, så har kun lige selv set her til aften, at hun er på allerede. Glæder mig til at skulle ud og spotte hende på kioskhylderne. Regner med at overtale den lokale kioskmand til at måtte fotografere hylderne med Evas smilende ansigt blandt de mange blade.

17 kommentarer

 1. he he nårh hvor er hun sød, og god ide. Jeg er da sikker på at kiosk manden er til at overtale :D

  SvarSlet
 2. Sejt! Hvor er hun bare skøn :D

  SvarSlet
 3. Hvor er hun lækker. Der må prales.

  SvarSlet
 4. Ej hvor er hun skøn! Har altid undret mig over hvor alle de lækre smukke forside børn kommer fra :-)

  SvarSlet
 5. Skønt billede!! Tilykke med den lille modella :)

  SvarSlet
 6. Det forstår jeg da godt, sikke en køn lille en.

  SvarSlet
 7. Dine børn er begge meget kønne og fotogene -
  Hvis jeg havde set bladet uden at have hørt, at det er Eva, så tror jeg, at jeg vil have stået og tænkt "hvem er det nu det er" :-)

  SvarSlet
 8. Nååååårrrrrr - jeg kan godt forstå du er en stolt mor ;-)

  SvarSlet
 9. Nej hvor må du være stolt, hvor er hun skøn.

  SvarSlet
 10. Ihh hvor fint:) Hvor er hun bare skøn:)

  SvarSlet
 11. Hvor er hun yndig, tillykke med forsiden ;-)

  SvarSlet
 12. Jeg kan godt forstå du er stolt :) jeg ville helt sikkert også tage billeder af bladhylden.

  SvarSlet
 13. Eeeej hvor er hun da sød:-) Sikke stolte I må være, det er da lidt stort:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 14. Da bladet kom ind af døren, lagde jeg godt mærke til den lækre baby som er på forsiden, men det er først nu, at jeg finder ud af, at jeg "kender" hende! Hvor må I være stolte af jeres lille pige!
  Kh Karen

  SvarSlet
 15. Super sød lille pige :)


  Hilsen

  Linda
  iPhone 4 reparation
  http://iphonereparationer.dk/

  SvarSlet