Bolde, bolde, bolde


Jeg står på hovedet i mine stofrester for tiden og syr bolde på livet løs. Uden egentligt formål - og stadig uden fyld. Det er bare svært at stoppe igen for jeg finder hele tiden nye fine kombinationer af stofferne, der hele tiden giver et nyt helheds udtryk. Desuden er det et nemt lille arbejde at have med sig overalt til at holde hænderne beskæftiget, hvilket mine hænder helst skal være for jeg ikke bliver for rastløs (eller falder i søvn). Jeg satser på at få en loppemarkedsbod her til sommer og vil tage boldene med der - så kan de måske give en ekstra skilling eller i hvert fald virke tiltrækkende med alle deres fine farver og prints.

Har du lyst til at sy din egen bold, har jeg lavet en DIY som du finder lige her.

4 kommentarer

 1. Så fine bolde. Er det på frb rådhus du satser på en loppe os?. Du må altså lige skrive når du ved hvornår du får en bod hvis det er for så kigger jeg da lige forbi og hilser på.

  God weekend.

  Kh Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er på frb. Vi har fået en bod skt. hans aftens dag, så du skal være velkommen til at komme forbi og hilse på :)

   Slet