♥ Barbie #2

 
Vi har holdt en dejlig weekend, fået sovet nogle dejligt lange lure og rigtig hygget os sammen. En af Evas lure blev udnyttet af Ida og jeg, til at pusle lidt med vores nye Barbie-dukke. Der følger både tuscher og små dimser og sløjfer med - alt sammen noget der helst ikke skal for tæt på lillesøsters små pillefingre.Konceptet er, at man med tuscher, tegneskabeloner, klistermærker og selvklæbende frynser og sløjfer selv kan designe og pynte de kjoler der følger med dukken. Ida er lige det mindste af målgruppen og har mest tegnet krusseduller og streger på kjolerne. Til gengæld har hun meget godt styr på at sætte sløjfer og klistermærker på og syntes selv det blev ret fint det hun lavede, hvilket jo er det vigtigste. Personligt kan jeg godt føle mig en lille smule begrænset af de for-fabrikerede og meget enkle kjoler (ved dog ikke om det er muligt at købe mere avancerede modeller til). Jeg kunne godt tænke mig at lave alt muligt forskelligt slags tøj til Barbie, hvilket jeg på sigt sikkert også kommer til, hvis Ida (og Eva) bliver lige så glad for dukkerne som jeg selv var som barn. Men så vil det være tøj jeg selv sidder og syr på min symaskine, formentlig efter børnene er lagt i seng. Med det her design-kit kan Ida selv være med til at lave tøjet, og der hvor jeg ser begrænsninger fortæller hun om nederdele, dansekjoler og nattøj.2 kommentarer

  1. Det lyder som rigtig god beskæftigelse. Jeg var slet ikke klar over sådan noget fandtes. Det må da lige være noget for min datter på 4½ år.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror også det er et nyt koncept fra Matel. Jeg har i hvert fald fået det i gave for at teste og anmelde det, så mon ikke det er noget nyt de skal have markedsført.

      Slet