Arrgghh - øv!


Nu har min Wiinblad krukke stået inden for Idas rækkevidde og været uskadt siden jeg fik den. Men efter jeg flyttede den op på den nye kommode og uden for børne-rækkevidde, holdt den kun et par døgn. Jeg hjalp selv Ida med at nå op til den, da hun tabte låget, så jeg kunne ikke helt tillade mig bare at blive sur på hende. Men jeg blev mega ærgelig! Det er nu ikke fordi jeg er den helt store Wiinblad-fan, men lige denne her synes jeg var meget fin og så var den et arvestykke fra min morfar. Øv, altså!

Vil dog prøve at lime den sammen igen. Den er slået i 4 rene stykker, så det burde kunne lade sig gøre med den rette lim. Nogle der kan anbefale en lim til sådanne ulykker?

5 kommentarer

 1. Min mor brugte altid "Dana Clæbothyl" til sådan noget

  SvarSlet
 2. Åh, hvor ærgerligt! Jeg havde netop beundret den på billedet forleden.

  Der er sådan en lille lim, som egner sig godt til keramik. Husker ikke navnet, så det er jo ikke til så meget hjælp. Ville bare sige, at det aller-allervigtigste er at du helt undgår at få lim på forsiden, så brug hellere for lidt, for det "splatter" nemt ud, når du presser skårene sammen. Min erfaring er at man skal bruge mindre end man tror.

  Held og lykke med det - jeg håber, at det lykkes :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Årh, piss'os! Jeg vil gerne anbefale 'Lock Tite'. Det er en lillebitte bøtte som kan købes hos Smyks.dk. Jeg har selv limet rigtig meget keramik sammen med den med perfekt og 'usynligt' resultat.
  Jeg bilder mig ind, at det ikke ville være sket, hvis jeg hverken havde børn eller mand (!), men sandheden er nok nærmere, at hvor der handles, der spildes.
  Oh, well.

  Nå, men da Ronni så mig sidde med den lille lim, blev han helt nostalgisk og sagde at jeg skulle passe godt på ikke at få lim på fingrene, for det var den lim de brugte til at lime metalskiver sammen på den maskinstation han arbejdede på efter skole i 10. klasse. Det synes jeg godt man kan kalde en slags kvalitetsstempel:)

  KRAM
  Lis

  PS. Jeg kan i øvrigt bekræfte at det vitterligt ikke er en god idé at få det på fingrene.....!!!

  SvarSlet
 4. Åh, det er SÅ surt sådan noget.

  SvarSlet
 5. Pisse ærgeligt! Min mand anbefaler også "Lock Tite" og ja ikke få det på fingrene :)

  SvarSlet