Årets første udplantningHar tilbragt lidt tid i dag under markisen på den ene altan, hvor jeg plantede de første planter ud i forårssolen. Hortensia. I år skal der kun være hortensia i vores altankasser. På den ene er det blevet disse pink nogle, på den anden skal det være de blå-lilla. Dem er jeg bare ikke stødt på endnu.
Jeg håber ikke jeg er alt for tidligt på den med at plante dem ud. Det kan jo i princippet stadig blive frostvejr. Den høje sol i dag gør det bare svært at forestille sig og svært ikke at lade sig friste af de billige hortensia de havde i Netto i dag. Nu lyser det op med farverige blomster både inde og uden for stuevinduet.


7 kommentarer

 1. Uhh det ser sgu dejligt ud :)

  SvarSlet
 2. Så tror vi på at foråret er på vej :)

  SvarSlet
 3. Selv en lille blomst kan få ens forårshumør helt i top :o)
  Stod selv med en hortensia i den ene hånd og ranukler i den anden da jeg var i Netto i dag... Valgte det sidste. Var ikke lige så modig som dig ;o)
  Solskins-hilsner fra Lise

  SvarSlet
 4. Hvor hyggeligt med sådan en retro markise :)

  SvarSlet
 5. Åhhh hvor ser det bare dejligt ud, rart med nogle farver for det hele er jo så gråt i gråt - ja man har virkelig lyst til at få plantet en masse nu hvor det er dejligt solskinsvejr - men jeg tør nu ikke rigtigt endnu - jeg skal selv have lidt påskeliljer og lidt andre løgplanter i nogle krukker her en af de nærmeste dage bare få at få lidt kulør på.

  Knus

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle dejlige billeder at se - så er foråret rigtig ved at komme:)

  SvarSlet
 7. Ser rigtig fint ud, jeg skal også selv plante Hornvioler ud idag. Det første tegn på at foråret er på vej.

  SvarSlet