Vinger med forårsfornemmelser


Jeg arbejder videre med mine vinger og flæser og bliver bedre og bedre til dem. Senest denne her kjole med fine forårsfornemmelser her i eftermiddagssolen. Jeg skal sy 3 i alt, til Ida, Eva og deres kusine til et lille portræt de skal have taget sammen. Det bliver meget yndigt. En del af mig synes det er lidt for yndigt, men min indre match-mani'ker synes bare det er alletiders. Det samme synes også de andre involverede. Desuden er jeg sikker på det falder i portrætmodtagernes smag, og det er jo det vigtigste. Så nu skal jeg bare lige have syet 2 mere.

5 kommentarer

 1. Det er en rigtig sød kjole...

  SvarSlet
 2. Ih hvor er den kær - jeg blir' også helt i forårshumør af den...:D Skønt...

  SvarSlet
 3. Den er blevet rigtig, rigtig sød. Kan godt se udviklingen på dine vingeærmer. Også mg sød bøjle- og den matcher lige i faven. Knus

  SvarSlet
 4. hvor er den fin på den helt rigtige poetiske måde, det kan kun blive godt :)

  SvarSlet
 5. Nogen gange ville jeg ønske jeg havde en pige, så jeg kunne sy sådan nogle søde kjoler. De er da bare noget så søde.

  SvarSlet