Papir på låg

Ja, så røg jeg også med på bølgen med de der lågkrukker fra Søstrene Grene. Det er jo ofte sådan, at hvis man ser noget nok gange, ender man med til sidst heller ikke at kunne leve uden - selvom jeg ikke rigtig har vidst, hvad jeg skulle bruge disse lågkrukker til. Altså udover at lime fint papir på låget. For den del af det har jeg hele tiden vidst jeg gerne ville. Jeg plejer bare helst at ville kunne se et brugbart formål med de ting jeg kaster mig ud i/investerer i. Men et behov kan vel altid skabes? Nu er jeg i hvert fald ejer af 3 krukker med fine låg.


Disse 2 er der henholdsvis tandstikkere og lommetørklæder i og de står sammen inde i stuen.


Den runde har jeg puttet Mariekiks i og stillet i køkkenet. Ida har ikke opdaget det endnu, men det er kun et spørgsmål om tid, så er den tom igen, for den står lige i børnehøjde.

Lågene var hurtigt beklædt og jeg hyggede mig sådan med det, at jeg fik lyst til at arbejde lidt videre med papir og decoupage lim. Det er blevet til denne æske, der er blevet patchwork-beklædt i harlequin-tern i papir fra Rie Elise Larsen, gavepapir fra Panduro og en magasin-artikel. Siderne er afsluttet med masking-tape (en anden ting jeg ikke har kunne finde ud af hvad jeg rigtig skal bruge det til, men som jeg til sidst blev nødt til at eje noget af til, hvis jeg nu skulle få en god ide en dag). Desværre har jeg ikke fået klippet alle romberne med den største præcision, så det er ikke alle steder papiret møder hinanden helt. Men det er da et godt første forsøg. Nu skal jeg bare finde ud af, hvad æsken skal bruges til. Børnesmykker, Schleich-dyr eller måske perleplader?15 kommentarer

 1. Eller bitte-småstofrester til knap-betrækning?

  SvarSlet
 2. Eller til opbevaring af masking tape :)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fedt ud. Jeg har også prøvet at klippe sekskanter til et låg, hvor jeg heller ikke rigtigt kunne få kanterne til at flugte helt. Næste gang vil jeg lade det ensfarvede papir gå ind bag noget af det andet. Det løser problemet med sprækkerne men måske skrider linjerne så lidt... Der er for og imod.

  Har også selv købt krukkerne i SG uden at have et godt mål med dem. Men som du skriver, så kan man vel finde på et formål. Har du lakeret dine låg?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har limet papiret fast med decoupagelim/lak og så også lakeret ovenpå med det.

   Slet
 4. De er altså bare rigtig fine:-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare godt ud :)

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare fine.

  Jeg har det nu nærmest modsat. Når jeg ser ting for mange steder orker jeg dem ikke længere og selvom jeg faktisk havde købt disse krukker første gang jeg så dem har jeg nu givet dem videre som en gave. Måske er det fordi jeg tænker at jeg ikke kan gøre det lige så fint som jer andre...

  SvarSlet
 7. Sikke fine dine krukker er blevet. Så lige i Søstrene, at de har fået dem igen...man kan jo blive helt hooked på at dekorere dem :)

  Karen

  SvarSlet
 8. Hvor er det skægt!! Jeg har det på præcis sammen måde med maskingtape og de fine krukker fra Søsterne... Og selvom jeg ikke vidste præcis hvad jeg skulle bruge dem til, så måtte jeg i dag købe både krukker og maskingtape...Jeg tror jeg skal bruge mine krukker til øreringe...lige nu ligger de bare og roder rundt i en stor bøtte. Jeg venter på papir fra minimegas udsalg, det skal på krukkerne. Kom forbi og se dem snart! :)

  kh

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Hvor er de blevet fine! Det lyder til at du ikke er den eneste det ikke helt har kunne finde ud af hvad de der porcelænskrukker skulle bruges til. Har selv lavet 2 og de står stadig tomme. ;) Og masking tape skulle gerne komme i en pakke en af dagene. Håber jeg finder på noget godt. ;)

  SvarSlet
 10. Fine fine krukker, har også kigget på dem mange gange, men desværre er der ikke plads, så jeg må nyde dine søde krukker, og så må jeg snart få mig noget maskintape :) der er jo så mange fede ide´r hvor det indgår i.

  tak for inspirationen.

  Vh Sara

  SvarSlet
 11. Smukt og super lækre farver.

  SvarSlet
 12. Det er virkelig nogle lækre kasser - virkelig flotte farvar;)

  SvarSlet
 13. Hvor er det bare en fin ide. Det må jeg lige se om jeg kan lave. Tusind tak for inspirationen :0)

  SvarSlet