Nyt liv i entre'enTing tager tid, og at samle en Ikea-kommode som jeg købte forleden kom faktisk til at tage det meste af dagen i går. Så derfor først billeder af vores nyindrettede entre i dag.

Vi har nærmest siden vi flyttede ind, været kede af vores entre. Det er en forholdsvis stor entre og jeg syntes det var ærgerligt, at der altid så rodet ud pga. den åbne knage- og hylderække vi havde hængende. Vi har bare ikke kunne finde ud af, hvordan det skulle løses - før nu.


 Nu kan øjet få ro, når man kigger ud i gangen inde fra vores stue og det er muligt at få en fornemmelse af man også har ryddet op ude i entre'en.

En anden rigtig god bonus ved vores nye ordning er, at der nu er kommet lidt ekstra nipse-plads! Så jeg har anskaffet mig endnu et par porcelænskrukker fra Søstrene Grene, sat papir og bogstaver på og sat dem sammen med min Wiinblad krukke til lidt af de forskellige småting, der er rare lige at have ved hånden i en entre. Lige nu pynter de sammen med en kunstig blomst og 3 flotte Anne Bundgaard kort. Men det kan jo alt sammen udskiftes som smag, stil og lyster skifter.

Lågene er pyntet med Pip-tapet, Rie Elise Larsen papir og bogstaver fundet på ebay.


Til sidst får I lige det triste før-billede, der før mødte en, når man så ud i vores entre inde fra stuen af. Her er jeg dog allerede gået i gang med at rydde ud og pille ned, så forestil jeg endnu flere ting på knagerækkerne og åbne skohylder neden under. Egentlig utroligt vi har holdt det ud så længe, uden at gøre noget ved det.

8 kommentarer

 1. Hold da op, sikke en forandring - det ser super godt ud!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare blevet godt. Kan godt forstå i er glade for den forandring.

  SvarSlet
 3. Hold da op en forskel - det ser rigtig godt ud!

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare godt ud! Jeg elsker de postkort... NU må jeg altså snart få bestilt nogle :)

  SvarSlet
 5. rigtig, rigtig god forandring :)

  SvarSlet
 6. wow sikke en forandring. det er da blevet super godt :D

  SvarSlet
 7. Det er da blevet så fint. Sikke en forskel.
  Kh. Malene

  SvarSlet