Nye bogstaver i stuenPå Evas (okay måske mest mine egne) vegne har jeg længe ønsket mig bogstaver til hendes navn i Alpha Art bogstaver. Jeg syntes det var lidt synd for 2'er barnet, at det kun var Idas navn, der pyntede i vores stue. Det er en rigtig god måde at få lidt farveklatter ind i vores stue, der ellers er meget præget af naturfarvet, grå og hvid - når altså ikke lige der er spredt farvestrålende legetøj ud over det hele. Men altså, når der en gang i mellem er ryddeligt, så pynter bogstaverne flot. Og nu er der pyntet med både i-d-a og e-v-a.

PS: Jeg har købt bogstaverne her.

PPS: Nogle burde virkelig snart gøre alvor ud af at få pudset vores vinduer. Det kunne jo være blevet forår uden for uden vi opdager herinde i hytten.


5 kommentarer

 1. De er da fine de bogstaver og det er dejligt med lidt kulør på - her er farverne i stuen også ret diskrete, men jeg skaal til at sy nye sofapuder med meget farve på, jeg er meget spændt på, om vi kan vænne os til det - vi er jo lidt halv-gamle ;-)
  Har ikke haft så meget tid til bloggen de sidste dage, så har lige set den fine kjole med vingeærmerne - den er bare yndig - gætter på, at det er en bedsteforældre, der skal have et billede af 3 ens børnebørn,de bliver helt sikkert glade :-)
  Min mor klædste altid mine søstre og mig i ens tøj, da vi var børn, så til mine forældres sølvbryllup syede jeg ens nederdel med veste til - til os tre søtre - det var meget sjovt :-)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også de bogstaver!
  ....og hallo så sku du se mine vinduer :)

  SvarSlet
 3. Rigtig fint...og en fordel med de korte navne:)

  SvarSlet
 4. Ja de er vildt fine. Ville også gerne have nogle til mine to døtre. Men så er det lige jeg kommer til at fortryde at de hedder Caroline og Frederikke. Jeg skulle virkelig have valgt nogle med lidt kortere navne

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med kombinatioen på de bogstaver... de er så lækre... MÅ EJE :)

  SvarSlet