Ny make up

Ikke så meget anderledes end mange andre kvinder, har jeg et yndlings make up mærke; benefit. Jeg "opdagede" det første gang jeg var i New York og sammen med en kollega lod mig blive prøvesminket af en af de der meget oversminkede søde piger i Macy's stormagasin. Jeg har elsket det lige siden. Desværre kan man ikke købe det nogle steder herhjemme, men er til gengæld blevet en fast shoppe ting for mig, hver gang vi er ude at rejse. Og det giver faktisk make up'en en tand mere lækkerhed, at det er hentet med hjem fra en ferie. Nu er det bare sådan, at det efterhånden er ved at være ret længe siden vi sidst har været på ferie ud over landets grænser og beholdningen var ved at være lidt lav. Så da jeg fik et tip fra en veninde om denne hjemmeside (der udover gode priser også har fri levering), slog jeg til og i dag kom posten med varerne.

Når jeg ikke selv kan komme på ferie, må jeg jo bringe lidt feriestemning hjem til mig selv med lidt ny lækker make up. Og jeg skal være den første til at indrømme det; emballagen er en af de store årsager til, at jeg faldt for mærket, men det er altså også god make up og med (stærkt vanedannende) produkttyper jeg ikke har fundet tilsvarende hos andre mærker.

5 kommentarer

 1. Hvor ser det fint ud-Har du prøvet mascaraen? Kan den 'trylle'? Mange af de danske makeup-artister er vilde med 'take a picture body balm, som virkelig forvandler huden, så den ser helt fantastisk ud på billeder, men kender ikke de andre sager.

  SvarSlet
 2. Jeg har prøvet mascaraen for første gang i dag og ved ikke om den helt "tryller", men den virker god og med en lidt anderledes børste end jeg ellers har brugt, så den deler vipperne lidt mere. Kender ikke rigtig deres kropsprodukter, da jeg kun har holdt mig til ansigts make up'en :)

  SvarSlet
 3. Hej, jeg må stille et nysgerrigt spørgsmål til den lipbalm dér :) Jeg har nemlig hørt godt om den og overvejet. Vil du afsløre hvad du syns? Holder den lidt farve, er den meget blank og og hvor 'skarp' er farven? :) Ja jeg er frygtelig nysgerrig for en 'anmeldelse' inden jeg investerer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er ret tynd i konsistensen til min smag, men meget blank af samme grund. Den giver også en del farve, men synes ikke det holder så forfærdeligt længe, men nok som en almindelig lipgloss.

   Slet