Nuancer

Tit bliver jeg fristet, når jeg står ude i en butik og kigger på alle de forskellige farver af neglelakker. Men det ender sjældent med et køb, da jeg alligevel får svært ved at retfærdiggøre over for mig selv og min pengepung, hvorfor jeg skulle have endnu en nuancering af pink/koral/lyserød-agtig lak at smøre på neglene (og når jeg nu dårligt får brugt dem jeg har i forvejen). Men flotte farver ved siden af hinanden er altså bare så fristende og desuden pirrer tanken om at kunne få en af hver mit samler-gen.

Her har jeg kastet mig ud i en kombination af Chanels Ming og Miami Peach. Det er lagt lidt hurtigt her til morgen, så se venligst bort fra de rå kanter...


Nu er jeg dog blevet fortalt, at det er en (begyndende?) ny trend at tage forskellige lak på samtidigt. Og her er vi så tilbage ved det med flotte farver ved siden af hinanden. Virkelig smart trend at få sat i gang. Smart for producenterne, der kan blive ved at lave nye versioner inden for samme farvenuance. Og smart for ubeslutsomme forbrugere som mig, der nu både kan retfærdiggøre købet af endnu en koral/lyserød neglelak uden kun at skulle bestemme mig for én enkelt farve at tage på af gangen. Dog løser det ikke helt retfærdiggørelsen over for min pengepung, men det er vel næppe noget man kan forlange af en modetrend.


Mon ikke der kunne finde en ny "June" på vej til min samling? Så tror jeg nemlig jeg er ved at kunne klare 5 forskellige negle inden for samme farveskala. Billedet er lånt herfra, hvor du kan se alle farverne og flere til i sammenligning og smukt lagt på meget misundelsesværdige negle - tænker hun nok har brugt mere tid på projektet end jeg gjorde med min egen lakering her til morgen.

7 kommentarer

 1. Den trend har også fanget mig. Jeg bruger den samme lak på alle neglene på nær den ene ringfinger. Den får så til gengæld en kontrastfarve, men det kunne da være jeg skulle kaste mig ud i en nuance i stedet. Selvom mit resultat oftere ligner dit (selv, når jeg gør mig umage!) en hende med de im-po-ne-ren-de flotte negle. HvorDAN lægger man det så flot på ALLE neglene?? Selv?

  Ha en dejlig søndag:)
  KRAM
  Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke forestille mig hun foretager sig andet end at tage neglelak af og på hele dagen lang. Det er meget imponerende.

   Slet
 2. Men det ER da skønne farver, og alene det må da være grund nok til at købe dem :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er selv afhængig på den front. June er helt sikkert også en af mine forårsfavoritter : )

  SvarSlet
 4. Jeg har den samme last - både med neglelak og helt generelt. Hvis vi ikke kan skyde hele skylden på producenterne og modetrenden, så kan generne da klantres lidt:)

  SvarSlet
 5. De er SÅ fine, min favorit er maj, selvom jeg egentlig har det bedst med økolakkerne.

  SvarSlet
 6. Whau, hvor er det bare cool!
  Hun rører garanteret ikke en finger, men har folk til den slags :)

  SvarSlet