Nu stikker jeg også med Pin'e


Nu har det også bidt mig. Det der Pinterest. Jeg har egentlig haft en profil der i noget tid og sat et par billeder ind i ny og næ, men uden det rigtig sagde mig noget. Men pludselig er jeg blevet grebet af det og det er så småt blevet et dagligt gøremål på højde med Facebook og Blogger. Altså endnu en sjov og hyggelig internet-tidsrøver-hobby.

Vil du følge min hastigt voksende billedsamling så klik på logoet her i indlægget eller ude i min sidebar.

4 kommentarer

 1. ih jeg følger dig gerne. Jeg er selv på Pinterest, det er et super koncept!!

  SvarSlet
 2. Det tog også mig alt for lang tid, og nu aner jeg ikke hvordan jeg har undværet det så længe :)

  SvarSlet
 3. Eeeelsker det, selvom det er en tidsrøver, men hvilen en ;o)

  SvarSlet
 4. Ja, den værste tidsrøver - på linje med Etsy - http://www.etsy.com/?ref=si_home

  SvarSlet